Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 19 de febrero de 2015
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 EU-Alzira aporta diverses alternatives per a potenciar els carrils bici

“Lamentem la falta d’interès al llarg dels últims anys per part de l’equip de govern en millorar la xarxa actual”



.-000357

EU-Alzira ha presentat diverses al·legacions al Projecte per a la implantació de carrils bici de l’Ajuntament, en exposició pública recentment. Des d’EU lamentem la falta d’interès al llarg dels últims anys per part de l’equip de govern en millorar la xarxa actual (sense connexió amb el nucli urbà els trams incomplets de Tulell, el polígon de Tisneres o en l’Hort de Galvanyon), quan no el seu mal estat com reconeix el mateix informe tècnic. Només s’han enrecordat de redactar-ho ara quan l’actual equip de govern no podrà ni començar a executar-lo.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “hem presentat tota una sèrie de millores al projecte de nous carrils bici a Alzira. Entre d’altres qüestions hem plantejat la necessària connexió a una xarxa entre amb els municipis veïns que a hores d’ara no es contempla (Benimuslem, Benicull/Polinyà, etc.), la recuperació de la Via Verda de l’antic trenet a la Barraca, la connexió amb els barris de l’Alquerieta, la Muntanyeta o Vilella o, com ara, nous punts de lloguer de bicicletes (AMBICI).”

Tal i com explica I. Martínez (EU-Alzira): “El projecte que s’ha anunciat es tracta d’un pla de llarg abast i d’un alt cost (més d’1.300.000 euros) que sols es limita al nucli urbà principalment. En canvi, moltes d’aquestes propostes que fem des d’EU no requereixen d’un alt cost d’inversió, sinó senyalitzar i adaptar degudament vies rurals i camins tradicionals com el de Materna a Carcaixent, el camí de Sant Bernabeu o cap a Benimuslem/Alberic; es tractaria de posar en valor també el nostre patrimoni rural i potenciar altres mitjans de transport i d’oci saludable.”

D’un altre costat, des d’EU demanem que aquests tipus de projectes no es queden en un calaix oblidat. Recordem que en el 2009 la Mancomunitat de la Ribera Alta va presentar un Pla de Mobilitat (que va costar 90.000 euros) i que ni tan sols s’ha passat pel ple en el cas d’Alzira, el qual aportava millores en els mitjans de transport urbà. I al mateix temps, demanem a l’equip de govern que el done a conèixer i el sotmeta a debat amb els distints consells municipals de Participació Ciutadana o de Medi Ambient.

EU-Alzira

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 

 
.-000079
.-000331


.-000065




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ciclista - 19/02/2015
Si que es una lástima.
Una iniciativa brillante, saludable, rentable, que mejora la seguridad vial y da calidad de vida a las personas.
Es lamentable que se destinen recursos a barbaries como los toros, la tamborrada y otras burradas y no se destine apenas nada para mejorar la accesibilidad de los ciclistas así como de las personas con minusvalias.
Alzira, se ha convertido con el tiempo en una ciudad de ricos para ricos. Aunque esto comporte una peor calidad de vida para todos y en especial para la gente humilde y sencilla.
Ánimo con este tipo de iniciativas que a todos benefician y que tan pocos defendemos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal