Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.974 Fotografías: 108.965 Comentarios de usuarios: 125.622
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de abril de 2015
Clic en la foto para ampliar

Diego Gómez i Pep Carreres
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Compromís i Esquerra renovaran el pacte electoral per a la llista municipal d’Alzira

Actualment la coalició compta amb 3 regidors


 


Al 2011, Bloc, La República i Esquerra acordaren presentar-se en coalició a les eleccions municipals com a Compromís per Alzira. Amb el lema uneix-te al canvi volíem reflectir la suma de voluntats de centenars de ciutadans i ciutadanes que desitjaven altra política municipal, un canvi per posar els ciments d’una ciutat moderna, preparada per a afrontar el futur, respectuosa i tolerant, oberta a la participació i referent comarcal en la Ribera.

El 22 de maig de 2011 Compromís Per Alzira, va ser recolzat per 3.144 persones el que va permetre estar representats amb 3 regidors. Aquesta confiança dels alzireny i alzirenyes cap a la coalició ens ha permès mantindre una actitud i oposició crítica i constructiva, concretades en mocions, escrits i sol·licituds per tal de millorar la gestió municipal i la vida diària dels veïns i veïnes d’Alzira. Un treball important que dona veu a les persones que desitgen l'esperança i tornar a somriure.

A Compromís per Alzira hem fet una oposició forta davant la intransigència del PP i la manca d’informació de l’equip de govern: Molt poques Juntes de Portaveus i poca presència de l’Alcaldessa en les comissions informatives, entre d’altres qüestions. Per tot això, valorant el treball fet durant aquests quatre anys, Compromís i Esquerra hem considerat convenient arribar a un acord per tal de continuar amb la coalició electoral i fer així que la Coalició Compromís per Alzira siga la clau del canvi a la nostra ciutat, el canvi amb les persones.

En resum, les línies bàsiques han estat: Treballar per un canvi d’urbanisme a la ciutat i al seu terme, foment de l’ocupació i solidaritat amb les persones; control de la gestió econòmica de l’Ajuntament; Millora de la qualitat de vida dels ciutadans: accessos hospital, el riu, l’aigua potable, els mosquits, olors, neteja, protocol de benvinguda civil, etc; Recolzar les reivindicacions d’entitats i associacions de la ciutat, etc.

Compromís per Alzira

  
.-000358

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 15/04/2015
Por lo visto a callar frente a las tropelías urbanísticas del PP se le llama :"Treballar per el urbanisme".
"Foment de l`ocupació", Paquito "el quiosquero" que contrata a Miliet una hora al día para que reparta prensa por los bares, crea más empleo que toda la lista de Compromís junta.
"solidaritat amb les persones", por eso han pedido que se les quite el IBI a los especuladores y a los bancos propietarios de los terrenos urbanizables, hay que ser solidarios con ellos por lo que pueda pasar.
"control de la gestió económica del Ajuntament", se desvían los recursos del Plan Alzira Social y Compromís no se entera.
"Millorar la qualitat de vida dels ciutadans", por eso callan cuando se consienten oficinas abiertas al público en edificios de viviendas, para que los ciudadanos que habitan esos edificios se sientan mas acompañados, aunque se vulnere el PGOU.
"protocol de benvinguda civil" una chorrada más, querer convertir un acto privado en un hecho público por la simple intención de cobrar dietas y ejercer de curas laicos.
"accesos al hospital", al menos podríais dar la lista de los propietarios de los terrenos circundantes al hospital que esperan conseguir millonadas con la transformación en aparcaderos de coches, igual nos sorprenden las vinculaciones políticas.
¿seguimos?.
Interesat - 15/04/2015
Otro pacto por la poltrona, menos ingeniería política y mas trabajar.
desperta ferro - 15/04/2015
viejo, la gent de Compromís treballa i ahi estan les mocions denuncies i propostes, algunes de les mateixes les ha agafat el PP per a fer-les ja que si algo te Compromís es trellat. Trellat. Quan vullgues ens ensenyes totes les propostes i denuncies que tu has presentat com a ciutadà. .A!!!!! que no sabies que els ciutadans poden fer propostes i denunciar. Però tranquil, amb Compromís manant en la propera legislatura lo primer seran les persones i la participació de tots i totes en en el govern de la ciutat una prioritat, i tu podràs parlar sense por que s´enfade la jefa. Sense por i amb llibertat, podràs dir jo soc el viejo.
yupi - 15/04/2015
A Compromís no le hacen falta encuestas, el viejo con su fijación con este partido es una muestra para saber quienes van a governar la próxima legislatura.
viejo - 16/04/2015
Cuando un mismo partido vota en Bruselas en contra de los derechos humanos en Venezuela y en Alzira a favor de que se les quite el IBI a los especuladores intuyo que alguien no está en sus cabales.
Cuando, a pesar de todo, veo a unos chiquillos sin ningún sentido crítico apoyándolos me reafirmo en que la educación en España es un verdadero fracaso.
Cuando un memo me dice que seré más libre votando a quienes están a favor de la existencia de presos políticos y de la persecución de quienes no piensan como el partido del poder en Venezuela, es que el fanatismo nubla la razón.
desperta ferro - 16/04/2015
viejo, parlem si vols dels retalls en sanitat que ha fet el PP, de la situació dels dependents, dels desnonaments, de la gent parada desesperada que hi ha en Alzira i de tants problemes socials que a provocat el PP amb les seues polítiques, coses que Compromís va a canviar quan entre a governar. I si parlem de falta de llibertat no fa falta anar a ningun pais de fora, en Alzira si parles en contra del regim els lleven les subvencions i ajudes, i si el portes be el donen un localet. O pensen que en l´acte de presentació de candidatures del PP en Alzira estaven tots per voluntat propia. Baixa de la figuera, que encara no hi ha figues, per molt que vos ho assegurarà Elena i Fabra el dia 14.
viejo - 16/04/2015
El PP ha recortado en sanidad, dependencia y educación, pero no creo que una lista encabezada por Gómez y Carreres sean la solución a los problemas económicos y sociales de los españoles.
Aún no te has dado cuenta de que están apoyando a un régimen que tortura , que recorta las libertades de manifestación, protesta, prensa, etc. etc. Ahora bien, si es esto lo que persigues votando a quienes apoyan semejantes propuestas, allá tú y tus votos.
pedro - 17/04/2015
no sabemos si Gòmez y Carreres serán la solución, pero esta claro que para hacerlo mejor que el PP no hace falta sabe mucho. Al menos no tienen Ratos, Barcenas y Camps entre sus filas.
Hueso - 17/04/2015
Viejo...DIego no té que ser la solució als problemesdels espanyols...té que ser la solució primerament per als alzirenys...crear un Ajuntament amb un poc de transparència i on els concejals no pensen que són "enviats de Déu".
EL que hi ha que tindre clar és que les propores eleccions tenim un #compromís
ânim,força i salut a tothom.
Asmodeo - 17/04/2015
Guelo;si a algú li preocupen els drets humans, però només dels humans que viuen a milers de kilòmetres del seu país, dels drets humans dels qui tracten d'organitzar cops d'estat, i no escriu res sobre els desnonaments, la llei mordassa, l'abandonament dels dependents, les condemnes a pressó de sindicalistes o de manifestants pacífics, les tortures i maltractaments a les comisaries del seu país, els trets de "pilotes de goma" que mutil·len ciutadans que només es manifestaven, i que queden impuns "per no poder acreditar-se l'autor dels trets", etc...... Eixe algú és, et poses com et poses, un hipòcrita.
Quan parles dels qui recolcen règims que torturen, que retallen drets i llibertats, que deixen en una broma la separació de poders posant i inhabilitant jutges, que tanquen mitjans de comunicació públics quan ja creuen que no serveixen pels seus fins i manipulen els que encara tenen oberts, estas parlant de tú mateix???? Per què no cal creuar un oceà per trobar-se ací, a casa nostra, totes eixes coses que tant dius que et preocupen.
Obviament tens raó, el fanatisme i el prejudici nubolen la raó, i pràcticament tots els qui llegim els teus comentaris sabem qui la té, des de fà anys, totalment destrellatada. Deuen ser les pastilles per l'Alzheimer......
viejo - 18/04/2015
Nunca he visto en Alzira a ningún candidato de Compromís manifestándose a la puerta de los bancos en contra de los desahucios, de los afectados por las preferentes o por las participativas.
Nunca he visto a ningún candidato de Compromís encabezando manifestaciones en Alzira contra los miles de trabajadores de la construcción y afines que fueron despedidos y arrinconados por el paro.
Nunca he visto a nadie de Compromís ayudando a Xavier Cantera a luchar por los dependientes alzireños.
Nunca he visto a ningún candidato de Compromís trabajando en Cáritas o Cruz Roja ayudando a los desfavorecidos.
En cambio los he visto votando en contra de los derechos humanos en Venezuela en el parlamento europeo y en el parlamento español.
Vamos chico léete los informes de Amnistía Internacional y no me seas el fanático palmero de cuatro subvencionados.
desperta ferro - 18/04/2015
viejo, prefereix pensar que tens deteriorat el teu enteniment, que tindre que dir que eres un mentider, un mentider compulsiu. Els candidats de Compromís han estat a la porta dels banc en contra dels desnonaments, en les manifestacions en contra dels retalls laborals i socials, en les plataformes en defensa de la sanitat i dels drets dels dependents, hem recolzat les millores per als autònoms i les xicotes empreses tan atacades pel PSOE i el PP . Tens raó en una cosa mai han encapçalat, ja que encapçalar es correspon a les persones afectades i la resta al seu costat, però si que han estat a la porta de l´Ajuntament per rebre als consellers i president de la Generalitat que venien a fer el paripe sense aportar solucions, a la porta per a exigir-los responsabilitat, i en eixos casos si que eren els regidors i la gent de Compromís. En fí, hemeroteca hi ha per demostrar que sols eres un mentider i manipulador, ni els candidats ni la gent de Compromís tenen que demostrar res, el camí es fa caminant i ells i elles porten ja milers de km. recorreguts. Sols espere que l´administrador del seis doble no retire les meues acusacions, ja que no estan fetes a una persona amb nom i cognoms.
julian - 18/04/2015
viejo, vamos a ver. Los necesitados tienen que acudir a Caritas y a la Cruz Roja por culpa de las políticas del PP, y según Caritas los gobiernos de los ayuntamientos (entre ellos el de Alzira) han abandonado las políticas sociales y les han dejado a ellos solos frente a una crisis que también han provocado los del PP. Por lo tanto la solución no esta en ir a ayudar a Caritas si no en asegurar una renta básica i unos servicios sociales bien dotados, cosa que seguro que harán los de Compromís.
Asmodeo - 19/04/2015
Guelo, tú no has pogut veure mai un candidat o militant o simpatitzant de Compromís a cap d'eixos lloocs, per la senzilla raó de que tú mai has anat als llocs que esmentes. Com vas a veure'ls doncs???
Això sí, desperta ferro no t'ho dirà però jo sí: mentir, menteixes de forma descarada i compulsiva a cada notícia en la que apareix el nom de Compromís.
Al teu darrer comentari només hi ha una cosa certa: Mai has vist a candidats de Compromís, ni de cap altra formació política, als jocs als que tú mai vas. Lògic.
viejo - 20/04/2015
Estáis mintiendo y vosotros lo sabéis.
El único político que ha estado en pié de lucha por los dependientes y por la ley de dependencia ha sido Xavier Cantera.
Cuando se perdieron miles de empleos en la construcción nadie de Compromis-Alzira salió a la calle para defenderlos, en cambio cuando a los funcionarios les quitaron temporalmente una paga salieron como lobos porque afectaba a sus bolsillos.
Hay mucha gente voluntaria en Cáritas o Cruz Roja, pero los chicos de Compromís están demasiado ocupados para perder su precioso tiempo ayudando a los desfavorecidos.
Nunca he visto a nadie de Compromís en las manifestaciones a la puerta de los bancos en contra de las preferentes, de los desahucios o de las participativas. Solo tenéis que repasar las fotos en este digital de los preferentistas a las puertas de Bankia .
Veo que os estáis mereciendo un mendrugo de vuestros dirigentes, ¡vamos chicos! unos lametones más y os acariciarán el lomo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal