Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.974 Fotografías: 108.965 Comentarios de usuarios: 125.622
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de abril de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Coneixem als membres de la candidatura socialista a Alzira (1)

“Tots ells tenen la mateixa il•lusió, ganes i motivació”


 


Aplega el moment d'anar presentant-vos a tots els membres de la candidatura socialista.

Vaja per davant que tots ells tenen la mateixa il·lusió, ganes i motivació que jo per a, entre tots, traure endavant a Alzira després de dotze anys de govern conservador.

Anem allà:

De esquerra a dreta, Vicent Dolz Prats, el número 16 de la candidatura, dedicat gran part de la seua vida a ser comercial d'automòbils. Però el més destacable de Vicent és la seua passió i vinculació al món de l'esport. S'encarrega de donar formació i aportar tècnica a joves promeses del futbol. A més en l'actualitat és directiu de la nostra volguda U.D. Alzira.

Ana Picazo Chorro, número 19 de la llista, 43 anys i agent d'assegurances. Si alguna cosa destaca en ella és la seua vitalitat i força davant les dificultats de la vida. Ana és oberta, simpàtica i conversar amb ella és tot un gust. Actualment és la Dulcinea de l'Associació Cultural de Catella-La Manxa a Alzira.

Vanesa España Bernia, número 11 de la candidatura socialista, 28 anys, molt estrovertida i activa, de professió animadora sociocultural a més de membre de la directiva de la Comissió de Joventut de la Setmana Santa d'Alzira. Molt compromesa amb les polítiques en defensa de la infància i a més està aportant molt bones idees al projecte socialista.

José Grau Benedito, o Pepe, com el coneixen molts, és el número 4 de la llista, catedràtic, mestre d'ensenyança secundaria en l'IES Rei en Jaume. Mestre de música, compositor, director d'orquestra i cor, a més de premi nacional de composició. Té la insígnia d'or de la nostra ciutat des de 2007 en l'apartat de Cultura.

I per últim Vicent Pérez Olaso, 6 de la candidatura. 29 anys, hostaler i gerent d'un dels locals de restauració amb més acceptació i popularitat a Alzira, Ca Boret.

Té una habilitat innata a l'hora d'organitzar esdeveniments de caràcter lúdics i festius. Malgrat la seua joventut ostenta el càrrec de vicepresident de l'Alzira Futbol Sala.

En pròxim dies continuaré presentant-vos a més membres que comparteixen amb mi el projecte socialista. Estem convençuts de que canviant el present anem a millorar el futur. El de tots els alzirenys. 

Isabel Aguilar

Candidata socialista a l'alcaldia d'Alzira

 .-000358

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ADMINISTRADOR - 15/04/2015
Esta entrada no admite comentarios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal