Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.974 Fotografías: 108.965 Comentarios de usuarios: 125.622
EL SEIS DOBLE
viernes, 1 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els majors d'Alzira van ser un dia el futur, però ara són el present i per això els socialistes els tenim en compte

Aguilar: "Ampliarem i millorarem els serveis assistencials de proximitat: centres de dia, ajuda a domicili, tele assistència, serveis de menjar a domicili"


.-000358

Les persones majors han de tindre els mateixos drets i obligacions que la resta de ciutadans per participar en tots els àmbits de la societat en condicions d'igualtat. "L'autonomia personal és un factor essencial de la dignitat de la persona", ha declarat Isabel Aguilar, candidata socialista a l'alcaldia d'Alzira.

Els socialistes tenim clar que "hem de desenvolupar polítiques no només per a la cura i atenció de nostres fills i majors sinó també per al envelliment digne, actiu i saludable, potenciant l'autonomia personal així com considerar persones amb experiència, creatives, i capaços d'aportar la seua experiència i la seua riquesa intel·lectual és un objectiu irrenunciable", segons Aguilar.

 
Per això:

Procurarem el manteniment de l'autonomia personal, desenvolupant accions de promoció i educació de la salut, afavorint la pràctica d'exercici físic, els hàbits de vida saludables i la prevenció d'accidents, establint convenis de col·laboració amb els centres de convivència de les persones majors.

Ampliarem i millorarem els serveis assistencials de proximitat: centres de dia, ajuda a domicili, tele assistència, serveis de menjar a domicili, etc., amb l'objectiu de facilitar la permanència de les persones majors en el seu entorn natural, amb les degudes garanties de dignitat i autonomia.

Els nostres majors van ser un dia el futur, però ara són el present i mereixen tota la nostra atenció.

PSPV-PSOE Alzira
 

 
 
               
.-000025                                                      .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal