Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.974 Fotografías: 108.965 Comentarios de usuarios: 125.622
EL SEIS DOBLE
jueves, 7 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La cultura: els conjunts de sabers, creences i pautes de conducta, són essencials per al socialistes

Aguilar: "Tenim que tornar a Alzira la capitalitat comarcal de la cultura"



La Cultura és l'expressió de tots els valors de una ciutadania plural i diversa. Els socialistes creem que la Cultura ha de ser font de coneixement, però també d'oci, punt de trobada entre diferents cultures i religions i un espai d'integració entre tota la ciutadania d'Alzira. Els socialistes apostem per una cultura impregnada dels valors de tolerància, llibertat, solidaritat i igualtat. Una cultura respectuosa amb els drets humans.

 Els socialistes defenem una oferta cultural basada en la creació i recreació cultural i sociocultural, que ha de ser capaç de vertebrar la participació ciutadana en la presa de decisions i en la utilització dels molts servicis i activitats oferides, i que responen a la demanda efectiva local.

Els socialistes alzirenys garantirem el dret de tots els ciutadans i ciutadanes a que puguen conèixer i gaudir de les disciplines artístiques, el seu aprenentatge i la seua pràctica, a l'accés a la creació, producció, execució i exhibició.Per tot això ens proposem:  

Ampliar els espais de participació ciutadana per tal d'arreplegar les iniciatives veïnals entorn de l'activitat cultural i perquè els ciutadans puguen prendre decisions per estos espais.  

Treballar per a aconseguir el finançament suficient que ens permeta construir l'Auditori Municipal, tan necessari per a l'activitat cultural de la nostra ciutat.

Col·laborar estretament amb les entitats culturals de la ciutat, destacant la Societat Musical d'Alzira com a primera entitat cultural.

Convertir Alzira en la Capital Cultural de la comarca.

Destinar una partida del pressupost de la Regidoria de Cultura i Patrimoni per al condicionament permanent de les muralles i altres edificis visitats pels turistes, per tal de col·laborar en el seu manteniment i neteja i vetllar pel seu deteriorament ambiental.

Agermanar Alzira amb una població de parla anglesa, per compartir experiències culturals i promocionar la llengua espanyola i anglesa, a més de donar suport a altres iniciatives locals en este sentit.

Crear una Comissió Municipal de Memòria Històrica, formada per membres de la Corporació Local i representants d'entitats civils, per a assegurar l'aplicació de la Llei de Memòria Històrica.

PSPV-PSOE Alzira

     .-000358
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 08/05/2015
Tú no lo recordarás Isabel, pero estando el PSOE, el Bloc y EU en el poder municipal, se derribaron varios edificios catalogados con el beneplácito de la Alcaldía, como por ejemplo " La casa del Randero" en la calle Costa esquina Faustino Blasco" o se negaban las ayudas a la rehabilitación de edificios.
Ser del PSPV-PSOE no es el mejor aval para decirnos que defenderán el Patrimonio Cultural de Alzira.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal