Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.974 Fotografías: 108.965 Comentarios de usuarios: 125.622
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els socialistes defensem totes les nostres festes però volem que el ciutadà puga decidir en la seua organització

Aguilar: “Crearem i potenciarem una Comissió Municipal de Festejos on tinga cabuda la veu i el vot del teixit associatiu de la ciutat així com l'associacionisme juvenil”


 

.-000353

Els socialistes d'Alzira tenim clar que cal canviar l'actual política pel que fa a les Festes i Tradicions populars. "Les nostres festes deuen recuperar la dignitat que, com a capital de la comarca, mereixen els alzirenys", ha puntualitzant Isabel Aguilar, candidata a l'alcaldia. A més ha defès que "en la nostra ciutat tenim grans organitzacions festives com les Falles, la Setmana Santa, les Festes Patronals o les Festes dels Barris i Partides".

Per tot açò:

Respectarem i defendrem al màxim el principi de laïcitat i de neutralitat confessional en l’àmbit públic i institucional, sense perjuí de la participació de nostra alcaldessa i regidors/as en festes i tradicions d’arrelament popular o valor cultural.

Aguilar ha volgut deixar clar que "la Setmana Santa d'Alzira és una de les festes més rellevants d'Alzira. Per això considerem que ha de comptar amb tot el nostre recolzament i promoció". Les propostes socialistes passen per:

Construir un nou Museu de Setmana Santa.

Recolzar i promocionar totes les festes del barris d'Alzira. Els socialistes volem que estes festes siguen més conegudes i valorades per tota la ciutadania.

Les Festes Patronals en honor a Sant Bernat compten amb activitats artístiques, culturals i esportives, on deuen destacar els festivals musicals. Degut al gradual detriment de l'oferta musical dels últims anys hem deixat de ser el referent comarcal que vam ser, i això és causa d'unes pèssimes gestions en matèria festiva.

Aguilar aposta per unes festes de qualitat, o per a tal menester és necessari que els ciutadans, sobre tot els més joves, puguen opinar sobre quin tipus de festes s'han de fer, perquè ells es divertisquen i sobretot perquè vinguen els joves d'altres poblacions a la nostra ciutat.

Per tot això, els socialistes:

Crearem i potenciarem una Comissió Municipal de Festejos on tinga cabuda la veu i el vot del teixit associatiu de la ciutat així com l'associacionisme juvenil que hauran de proposar el tipus de festes que els alzirenys vulguen, seguint unes consideracions bàsiques de qualitat, diversitat i participació.

PSPV-PSOE Alzira

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

VAMOS - 09/05/2015
No se admiten comentarios en mayúsculas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal