Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.895 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Coneixem als membres de la candidatura socialista a Alzira (V)

Cinc últims candidats de la llista del PSPV-PSOE Alzira


 
.-000353

Al llarg de les últimes setmanes hem anat presentant als components de la candidatura socialista a l'alcaldia d'Alzira, vos presentem a quatre nous membres.

De esquerre a dreta, Rosa Gay Martínez. Té 41 anys, professional de l'hostaleria. És una de les suplents de la candidatura a la que la difícil situació laboral l'ha portada a realitzar nombrosos cursos de formació, fruit de les seues ganes d'aprendre. És una dona col·laboradora del partit, amb molta vitalitat i amb unes ganes immenses de lluitar. Molts tindríem que aprendre d'ella. Li encaixa a la perfecció una dita que tots coneguem: Fa més qui vol que qui pot.

Rafa Gadea Roselló, és un altre suplent de la llista que gaudeix de tot el temps del mon per a fer tot allò que li agrada, perquè esta jubilat. En la seua etapa professional va ser un destacat forner de la nostra ciutat. Al llarg de més d'una dècada, va ser el vice - president del gremi de forners d'Alzira. El que més l'apassiona en la vida és acompanyar cada cap de setmana al seu nét als partits de futbol.

En el lloc número 14, Juan Manuel Duque Parra, o el que seria el mateix dir... “El Rei de la bona cuina”. Té 47 anys i al seu dia va ser un dels conductors més extravertits del transport urbà a Alzira. Està molt vinculat al món faller, tant és així que és el cuiner oficial de la Junta Local Fallera.

Per últim, però no menys importat, Paco Borrás Esteve, també és un dels membres socialistes que formen part dels suplents de la candidatura. Esta jubilat i és un llibre obert, en tot el que te que vore al món de l'agricultura, ja que eixa va ser la seua professió. Els seus anys d'experiència aporten molta saviesa a esta candidatura. El seu caràcter tranquil fan d'ell una persona amb la que es pot raonar de tot.

Tots els components, els que hem anat presentant en les últimes setmanes com els que hem presentat hui, tenen una cosa en comú, ganes de canviar les coses a Alzira, ganes de canviar el present, per a millorar el futur.

Isabel Aguilar
Candidata a l’alcaldia d’Alzira
   .-000358

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal