Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.944 Fotografías: 108.933 Comentarios de usuarios: 125.610
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar


Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ivan Martínez dona un missatge de tranquil•litat als treballadors de la Piscina Municipal i Alzira Ràdio

"Tenen la garantia de l'administració local"


 

.-000403
Ahir es va fer públic que l'Ajuntament d'Alzira respondrà davant els tribunals al recurs contenciós-administratiu interposat per la Delegació de Govern contra la municipalització de la piscina i la ràdio municipals.

Tant Diego Gómez, alcalde d'Alzira, Isabel Aguilar, Vice-Alcaldessa, i Ivan Martínez, 2n Tinent d'Alcalde, lamenten els continus entrebancs de la Delegació del Govern del PP contra el Consistori alzireny.

Hem volgut polsar l'opinió d'Ivan Martínez per ser un assumpte relacionat directament amb les seues àrees de treball i, en concret, a la que més afecta: recursos humans.

L'edil ens manifesta que el govern local continuarà ferm en la seua postura de respecte als acords que es van prendre amb la Piscina Municipal i Alzira Ràdio, donant un missatge de tranquil·litat als treballadors i treballadores manifestant que tenen la garantia de l'administració local; a més, es dóna la circumstància de jurisprudències semblants en què s'han respectat els acords de municipalització amb entitats locals semblants.

E6D

 


 

                

 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

jaime - 15/07/2016
enhorabuena Iván, ya hay nuevo gestor de deportes de alzira, que era el antiguo gestor de la piscina, deberías investigar la chapuza de oposición, se te tendría que caer la cara de vergüenza.
padre nadador - 15/07/2016
Seguro que si es cierto lo que he leído mi voto y el de muchos padres a las próximas votaciones ,seguro,seguro pero seguro que os voto.
Ram - 16/07/2016
Iván en la radio están muy tranquilos porque saben que no van a salir jamás. Cuando vuelva el PP ahí continuarán ellos.
sucro - 16/07/2016
Al marge de la municipalització de la psicina, s'ha tornat a perdre l'ocasió de gestionar l'esport del nostre poble amb criteris profesionals. Fa més de trenta anys quela gestió ha estat en mans de "no profesionals". Al departament d'Hisenda es contracten economistes, al departament d'Urbanisme arquitectes o ingeniers, però al departament d'Esports es contracten electricistes, mestres de primaria.... L'esport i l'activitat física no són suficientment importants com per a que estiga al front un Llicenciat en Ciéncies de l'Activitat Física i esports. Renunciem una vegada més a tenir una planificació i gestió dirigida per profesionals degudaments formats. Clar que d'esport entén tot el món i és més cómode que les diverses entitats esportives es barallen per les escases subvencions que tenir un autentic programa de planificació amb uns objectius clars i de futur que sols poden fer els profesionals formats per a eixa tasca en les Universitats corresponents. Ha faltat valentia o millor dit falta d'informació i preparació de la regiduria corresponent, que per altra banda com és ja tradició als nostres Ajuntaments, s'adjudica de forma aleatòria. No és una crítica al conjunt de la gestió del tripartit, però m'ha decepcionat veure que no hi han canvis respecte de la política esportiva per falta de mires i d'asesors.
Pasqual - 18/07/2016
¿Algú pot dir-me perqué volen agarrar a tots els empleats exceptuant al que era Gerent - Director de Radi Alzira?.
Una salutació.
Pasqual
padre nadador - 18/07/2016
La piscina fue rescatada por sus grandes perdidas ,pagadas por los ciudadanos de Alzira.
¿Quien vendrá a rescatar ?
Los hombres de negro .

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal