Martes, 21 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.255 Año: 18 Noticias: 46.070 Fotografías: 109.074 Comentarios de usuarios: 125.661
EL SEIS DOBLE
sábado, 25 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Un banc de color morat com a record permanent de la lluita contra la violència de gènere a Alzira

"Tots devem prendre consciència que esta societat ha d’evolucionar cap a la unitat i deixar enrere la discriminació i les diferències entre gèneres"


 
 .-000444   

Hui dia 25 de novembre se celebra el Dia Mundial contra la Violència de Gènere, i este equip de govern vol deixar un símbol permanent a la ciutat que recorde la lluita constant que fa la societat per eradicar esta xacra. Tots devem prendre consciència que esta societat ha d’evolucionar cap a la unitat i deixar enrere la discriminació i les diferències entre gèneres.

Per tal raó i com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra la violència, des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’ha volgut deixar constància de la gran responsabilitat social que hem de tindre totes i tots, pintant un banc del color morat a l’avinguda Luis Suñer, al costat dels que ja hi estan pintants recordant la lluita contra el cáncer de mama i el dia commemoratiu del col·lectiu homosexual (LGTV).

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, declara que “el fet de pintar els bancs de l’avinguda Luis Suñer de diferents colors no és una altra que deixar constància que tant la ciutat d’Alzira, els alzirenys i alzirenyes, i este equip de govern, estem compromesos amb cada una de les accions que hem de tindre presents a la societat actual, ja siga la lluita contra el càncer com el racisme o la violència de gènere, i que hem de tindre-ho present cada dia de l’any, no només un dia, i entre tots hem de donar exemple d’eixa lluita.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

             
          .-000130                                                                                 .-000144   
               
._000506                                   .-000366 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismo
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Juanes - 25/11/2017
Que chulo, esa avenida quedara de cine con un banco de cada color, a ver cuando pintan uno azul, o mejor y mucho más bonito y valenciano, con la REAL SEÑERA,
Ojo visor - 25/11/2017
Espero que ahora que llega el día de la Constitución Española que pinten uno con la bandera de España... es el 6 de Diciembre..

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal