Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
miércoles, 26 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Èxit d’assistència a la primera fira de Formació Professional de la Ribera d’Alzira

Més de 50 estands amb tota l'oferta formativa d'FP de la comarca


  
.-000089 
._000585 

._000472 

 

Alzira ha acollit hui la primera Fira de Formació Professional de la Ribera, organitzada per la Generalitat Valenciana i emmarcada dins de la tradicional fira local, Orienta’t. 
Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Tècnica del consell territorial de la Ribera del Xúquer per tal de presentar de forma territorialitzada l’oferta de formació professional d’una zona concreta, en este cas la Ribera Alta i Baixa. La Generalitat Valenciana ha estat l’encarregada de coordinar l’activitat per a 50 estands de centres i empreses de la comarca, sindicats i el mateix Labora que s’han donat cita a la plaça Major d’Alzira.
La iniciativa parteix del compromís tant d’empreses, com de centres educatius amb la formació professional en un moment clau. Segons l’observatori de l’FP, enguany hi haurà prop de cent mil oportunitats laborals en la Comunitat Valenciana, de les quals la quarta part serà per a tècnics de formació professional. L’objectiu, per tant, és impulsar la formació professional i llevar l’estigma que arrastra.
Des de les deu del matí i fins les sis de la vesprada, la Plaça Major d’Alzira acull cinquanta estands dedicats a la formació professional, tant la que s’impartix als centres educatius, com la formació professional ocupacional que s’obté a través d’entitats com IDEA. Estaran presents centres de formació professional, empreses, institucions com Labora, sindicats i ONG. 
Es pretén que siga un punt de trobada de totes les alternatives de formació professional on es donarà informació i també es faran tallers per tal de visibilitzar la tasca que es fa en els graus d’FP. La fira estarà organitzada per àrees tematitzades perquè així les persones que acudisquen busquen tota l’oferta educativa i formativa.
Ajuntament d’Alzira
 
 

._000905
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal