Martes, 14 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.248 Año: 18 Noticias: 46.026 Fotografías: 109.027 Comentarios de usuarios: 125.646
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 Paula March Borrás ha sigut anomenada fallera major d’Alzira per a l’exercici 2012

“Hui sóc la fallera més feliç del món i tot gràcies a la confiança que el seu dia dipositaren en mi les falles i pel recolzament de tota la meua família”


 

El compte arrere per a les falles ja ha començat. La seua protagonista, Paula March Borrás, va rebre divendres el pergamí oficial del seu nomenament com a fallera major d’Alzira 2012.

La Junta Local Fallera, amb el seu president al front, Vicente Muñoz, es va traslladar fins al domicili familiar de Paula per a fer-li entrega de la distinció. Paula, va estar rodejada per amics i familiars, així com per la seua cort d’honor Victòria, Marta, Alba, Clara, María José i Tamara; la fallera major infantil d’Alzira, María Sanchis Fuster i la corporació municipal de l’Ajuntament representada per Rafael Fita, regidor de Festes i Turisme; Enrique Lahuerta, regidor d’Economia i Hisenda; Ana Alarcón, regidora de joventut i Isabel Aguilar junt amb Fernando Pascual, del PSOE.

El secretari general de la Junta Local Fallera va llegir l’acta on deixa constància de la nova representació festiva després del nomenament oficial.

En el seu parlament, Paula  es va dirigir als presents dient: “Hui sóc la fallera més feliç del món i tot gràcies a la confiança que el seu dia van dipositar en mi les falles i pel recolzament de tota la meua família. Comença el compte arrere i a mesura que s’acosta la gran festa sent un rebombori de sentiments cada vegada més especials. Les ganes de treballar augmenten  i desitje ja  desfilar i ballar; però al mateix temps me’n adone de la responsabilitat que he adquirit encara que recompensades totalment per l’orgull i satisfacció que suposa la figura que represente”.

Per la seua banda, Vicente Muñoz, president de la Junta Local Fallera, va dir: “En este mateix moment s’inicia per a vosaltres un concepte nou de falla on gaudíreu de meravellosos privilegis on seràs tractada com la reina que eres, però a canvi t’exigirem el tot; disposició, responsabilitat  i un perpetu somriure que segur serà fàcil per a tu tenint en compte el teu magnífic caràcter”. També li va manifestar que “ este càrrec no té segona part” pel que li va invitar a viure intensament cada pas d’este exercici faller.

Per a finalitzar el torn de parlaments, Rafael Fita li va manifestar a Paula la importància del càrrec de fallera major des que es va crear la Junta local Fallera en 1943, ja que les falleres majors des d’aquell any han anat representant ininterrompudament a la nostra ciutat i enguany serà el seu torn.

Una vegada finalitzat l’acte, es va celebrar un vi d’honor i fi de festa en La Masia.

El pròxim 15 d’octubre es durà a terme en l’Ajuntament l’acte de proclamació de les falleres majors i reines de les festes d’Alzira, on Paula i María rebran les seues bandes acreditatives.

Miguel Á. Martínez 


 
 
 
 
 
 
 
 


                          
.-000013                                                                                                                          .-000032 

                           
     .-000021                                                                                                      .-000048
                           
.-000052                                                                                                           .-000057

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal