Martes, 14 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.248 Año: 18 Noticias: 46.026 Fotografías: 109.027 Comentarios de usuarios: 125.646
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 María Sanchis Fuster ha sigut anomenada fallera major infantil d’Alzira 2012

“Agraïsc a totes les comisions que dipositarem aquells paperets dins d’una urna, ja que ha fet possible el major dels somnis que una xiqueta fallera i alzirenya puga tindre”


 

Dissabte passat, María Sanchis Fuster va ser anomenada fallera major infantil d’Alzira 2012. L’acte va tindre lloc en el domicili particular de la família, on va estar acompanyada per tots els seus.

A les 21:30 hores va arribar la comitiva encapçalada per Vicent Muñoz, president de la Junta Local Fallera junt amb la seua directiva; Paula March, fallera major d’Alzira; Rafael Fita, regidor de Festes i Turisme; Enrique Lahuerta, regidor d’Economia i Hisenda i Lola Ortega, regidora de Servicis públics. També van estar presents les dos corts d’honor electes.

Després d’una breu presentació, va prendre la paraula el vicesecretari de la Junta Local Fallera, Juan Antonio Gómez, per a llegir de l’acta de nomenament del càrrec de fallera major infantil.  

Finalitzat la protocol·lària lectura de l’acta, María va agrair en el seu discurs a totes les comissions falleres d’Alzira per haver depositat la seua confiança en ella. Així mateix, va tindre un agraïment especial amb la seua família.

També va manifestar que “hui la meua cort i jo encetem un nou viatge on ens queda un nou món per viure, pas a pas i dia a dia anirem descobrint els amagatalls mes bonics que la festa fallera ens pot oferir; amb la motxilla de l’il·lusió i el trage de fallera xafarem cada un dels indrets de la nostra Alzira”. Per a finalitzar el discurs i amb l’emoció en les seues paraules va dir: “Amics, tenim un compromís amb la nostra ciutat; per tant, intentarem treballar dia a dia en ell. Des del sentiment que m’embarga esta nit de felicitat, done les gràcies a tots i vós dic de manera humil, emocionada però molt sincera: visca Alzira fallera!”.

Vicent Muñoz va felicitar a María i a la seua cort d’honor en el seu parlament, amb  el desig que es complisquen totes les seues expectatives perquè estes es convertisquen en un bon record per sempre.

Per la seua banda, Rafael Fita, va tancar l’acte amb el seu parlament en el que felicità i va animar en tot moment a la nova fallera major infantil i a la seua cort d’honor a disfrutar del seu any màgic.

Finalitzat el nomenament, els present es van dirigir al casal de la Falla Malva per a celebrar un vi d’honor.

Les falleres majors d’Alzira i les seues corts d’honor ja esperen ansioses el pròxim 15 d’octubre, on el saló noble de l’Ajuntament serà testimoni d’excepció de la seua proclamació.  

Miguel Á. Martínez


 

 

Fisioterapeutas en Alzira    Fotógrafos en Alzira
 
Calzado - Reparación en Alzira    Control de plaga en Alzira    Dentistas - Clínicas en Alzira

 

 

 

 

 

 

 


 

                           
.-000062                                                                                              .-000068
                          

 .-000074                                                                                                                         .-000076


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal