Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de octubre de 2011
Clic en la foto para ampliar

Foto de l’equip sènior masculí
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Nou Bàsquet Alzira presenta els seus equips per a la temporada 2011-2012

L’equip sènior masculí, que estarà entrenat una temporada més per Alberto Lahoz, tornarà a jugar en categoria autonòmica


 

                 

   .-000017                                                                .-000097 


 

El Nou Bàsquet Alzira va presentar dissabte passat davant de la seua afició a tots els seus equips per a la temporada 2011-2012, en un acte que va tindre lloc al pavelló Fontana Mogort. La presentació oficial, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va servir com a punt d’arrancada de la nova temporada que està a punt de començar. 

De cara a la temporada 2011-2012, el club alzireny disposarà de més de 130 jugadors distribuïts en dotze equips, un més que l’anterior campanya, encapçalats pel primer equip sènior masculí, que enguany retornarà a la categoria autonòmica. El Nou Bàsquet Alzira continua creixent i mostra d’això és que incorpora al seu planter un nou equip en categoria cadet.

El primer equip, el sènior masculí, a les ordres un any més d’Alberto Lahoz, torna a la categoria autonòmica, després de jugar la temporada passada en Preferent. El club va decidir el passat mes de juliol sol·licitar a la Federació Valenciana plaça en una categoria superior, petició que finalment va ser atesa per l’ens federatiu. El planter, que destaca per la seua joventut, s’ha marcat com a objectiu consolidar-se en la nova categoria. 

D’altra banda, el sènior masculí B, dirigit per José Borrull, torna a la categoria de Primera Zonal, després de l’ascens aconseguit la temporada passada, amb un planter que combina a la perfecció l’experiència i la joventut i amb l’objectiu de mantenir la categoria. Completa l’estructura federada el conjunt júnior masculí, que estarà dirigit per Fran Pérez “Villa”, l’objectiu del qual és continuar amb la formació de les joves promeses del Nou Bàsquet Alzira.

A més, el club incorpora un nou equip en la categoria cadet, entrenat per Rafa Ros, que s’afegeix al que ja tenia el Nou Bàsquet Alzira la temporada passada, que estrena nou entrenador en la figura d’Alberto Lahoz.

Una vintena de jugadors formen els dos equips infantils masculins, el blau i el grana, que estaran a les ordres de Toni Salom i de Vicent Hervàs, respectivament. D’altra banda, Fran Pérez “Villa” entrena una temporada més l’aleví blau, que militarà en la màxima categoria autonòmica, mentre que el segon equip aleví, el grana, estarà dirigit per Pau Ros.

Finalment, José Borrull continua entrenant als més menuts, els benjamins, amb els quals aspira a repetir la brillant actuació de la temporada passada en la Fase Intermunicipal de Benifaió, en què l’equip alzireny va quedar subcampió.

La representació femenina del club la formen esta temporada el cadet femení, entrenat per Inma Sánchez i Melissa Navasquillo, i el sènior, que estrena nou entrenador, Dani Cuenca, amb l’objectiu de quedar el més alt possible en la classificació de categoria autonòmica.

 

Continuem creixent

Una vegada presentats els equips, va prendre la paraula el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan, qui va destacar que el club continua creixent “passet a passet” com ho demostra la incorporació d’un nou equip cadet. Sanjuan va animar a jugadors i tècnics a treballar amb esforç, il·lusió i compromís per a dur al club al lloc que es mereix al bàsquet valencià.

La intervenció del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va tancar l’acte. Nebot va agrair al club el seu treball i esforç en la formació dels més joves en un moment tan complicat com l’actual, i va reiterar el compromís del consistori de continuar recolzant el projecte esportiu, formatiu i social que representa el Nou Bàsquet Alzira. 

Prèviament a l’acte, el sènior masculí es va presentar davant la seua afició contra el CB Moixent. L’enfrontament, igualat en la primera meitat, es va decidir a favor dels locals en la segona part per un clar 80-47. Paral·lelament, l’equip júnior masculí es va enfrontar al Don Bosco de València, en partit corresponent a la Lliga Valenciana, en un duel vibrant que els visitants es van emportar per un ajustat 44-45.

Nou Bàsquet Alzira

 

 

                          
.-000013                                                                                                                          .-000032 

                           
     .-000021                                                                                                      .-000048
                           
.-000052                                                                                                           .-000057

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal