Domingo, 5 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.239 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.619
miércoles, 9 de noviembre de 2011

Muri entrant a cistella
1

El Nou Bàsquet Alzira guanya al Berenguer Dalmau i es manté invicte

L’equip entrenat per Alberto Lahoz va aconseguir una valuosa victòria que el manté en el més alt de la classificació

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir dissabte passat la quarta victòria de lliga, en esta ocasió davant del CD Berenguer Dalmau de Catarroja per 69-64, un resultat que manté al conjunt alzireny invicte en el més alt de la classificació del seu grup de categoria autonòmica.

El Nou Bàsquet Alzira va saltar a la pista sense la intensitat d’altres partits i els primers avantatges van ser per al Berenguer Dalmau, encara que per poca diferència (7-10). No obstant això, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz poc a poc van anar entrant en el partit i, comandats per Alberto Tejedor, que va anotar sis punts consecutius en el tram final, se’n van anar per davant al final del primer quart (13-10).

En canvi, un parcial en l’inici del segon període de 2-8 va donar oxigen al Berenguer Dalmau, que es tornava a posar per davant en el marcador. Als jugadors alzirenys els costava molt anotar, fins al punt d’aconseguir només 5 punts en els primers 5 minuts d’aquest període.  Van aparèixer llavors els homes interiors del Nou Bàsquet Alzira, aprofitant la superioritat de Juancar i amb Juanlu fent un immens treball en les dos zones, per a donar-li la volta a la situació i arribar al descans amb avantatge (29-27).

En el començament del tercer quart, el Nou Bàsquet Alzira va firmar els  millors moments del duel i el seu avantatge es va ampliar fins a aconseguir rendes que fregaven els deu punts (39-29, 48-37). L’esforç defensiu va tornar a donar els seus fruits. Els alzirenys es van aplicar en defensa, la pressió ofegava al conjunt visitant i van poder començar a córrer. Al Berenguer Dalmau li costava passar la pressió i es veia obligat a realitzar tirs forçats.

Amb 49-41 va començar l’últim període. El joc interior alzireny va continuar dominant de la mà d’Alberto, Juancar i Juanlu, especialment consistents en el rebot, i el Nou Bàsquet Alzira va arribar a adquirir una màxima renda d’onze punts, amb Óscar anotant set punts consecutius d’eixida.

Però el Berenguer Dalmau no havia dit l’última paraula i, amb dos cistelles des de mitja distància es va posar a tres punts (58-55). Van ser els moments de majors problemes per a l’atac alzireny i els visitants van aprofitar per a posar-se a un sol punt (61-60).

En este moment del partit va aparèixer la figura de Muri que, amb cinc punts consecutius, donava un respir als d’Alberto Lahoz (66-61). A continuació, un triple de Juancar deixava el partit quasi vist per a sentència (69-61). En l’últim minut, el conjunt visitant va haver de recórrer a les faltes personals per a apurar les seues opcions. Rafa Ros no va estar especialment encertat des de la línia i un triple final dels visitants va deixar el marcador definitiu en el 69-64.

En resum, els de Alberto Lahoz, sense fer un gran partit però tampoc patir en excés, es van mostrar bastant consistents i al final van aconseguir una important victòria. La pròxima jornada toca visitar la pista d’un vell conegut de la temporada passada en preferent, l’Almussafes-Prácticas.

Primera victòria del Blasmetal Aluminis

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminis Nou Bàsquet Alzira, va aconseguir la primera victòria de la temporada davant del CB Maristes B per 60-52. Els jugadors entrenats per José Borrull van dur la iniciativa en el joc durant quasi tot el partit i al final del tercer quart l’avantatge era de 48-35.

En canvi, en l’últim període, els nervis i la falta d’encert dels nostres jugadors va propiciar que el Maristes d’acostara en el marcador. No obstant això, el Blasmetal Aluminis va mostrar més serenitat en els instants finals per a endur-se la primera victòria.

D’altra banda, la jornada del dissabte es va completar amb la victòria de l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, davant del CB L’Alcúdia (61-30), gràcies a un magnífic tercer quart que va acabar amb un  parcial de 29-9. Este resultat deixa a l’equip que entrena Fran Pérez “Villa” en les posicions altes de la taula classificatòria.