Domingo, 5 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.239 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.620
EL SEIS DOBLE
domingo, 4 de diciembre de 2011
Clic en la foto para ampliar

Natalia Verdú
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’alzirenya Natàlia Verdú Garés ha fitxat pel infantil del basquet del Ros Casares

Es va iniciar en el basquet fa tres temporades a l’escola del CB Alginet


 

El passat mes de setembre, el Ros Casares València va incorporar a l’alzirenya Natàlia Verdú Garés al seu equip infantil autonòmic, del qual forma part des d’aleshores. Natàlia es va iniciar en l’esport del basquet fa tres temporades a l’escola  del CB Alginet, club en el que ha jugat fins la passada temporada.

Començà en l’Alginet seguint l’estel·la del seu germà Marcel, qui ja duia en eixe moment dos anys amb el club riberenc, un referent del basquet valencià, club amb el qual el jugador ha participat en diversos campionats comunitaris i nacionals.

L’encertada aposta de la directiva del club alginetí pel treball de base, manifestada en una coordinació esportiva coherent (Pepe Bataller), ha fet que l’escola i la cantera d’este club siga una de les destacades de la Comunitat Valenciana. Esta política de treball i el bon fer dels entrenadors que ha tingut Natàlia Verdú al club (Ginés, Angel, Miguel), han fet que la progressió de la jugadora haja sigut constant.

Esta progressió la va portar al programa de tecnificació de la Federació Valenciana de Basquet. Enviada per l’equip tècnic de l’Alginet, Natàlia començà a entrenar en la Federació la passada temporada i participà en un torneig de seleccions contra Catalunya i Aragó amb un combinat nascut en el campus de Tecnificació de la Federació. En estos moments està entre les 15 jugadores pre-seleccionades que jugaran el campionat d’Espanya de Seleccions el proper mes de gener.

L’aprenentatge fet al CB Alginet, junt a la seua intensitat en el treball i les ganes d’aprendre, han fet que el Ros es fixara en la jugadora i volguera incorporar-la a la seua disciplina. El seu actual equip, l’infantil Autonòmic del Ros Casares, és un ferm candidat a participar en el Campionat Infantil d’Espanya de Clubs, el qual es celebrarà al final de temporada.

Esta possibilitat i la intenció de continuar millorant i progressant en el joc han propiciat un canvi de club que de segur no ha sigut gens fàcil per a la jugadora degut a la implicació que tenia amb el seu equip de l’Alginet i sobre tot amb les seues companyes. Una nova etapa que li pot donar moltes alegries.

O. Valiente
 


 

             

   .-000017                                                                .-000097 
              

       .-000113                                                                   .-000126

 

  


  

                          
 .-000112                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000056                                            .                                                                                                .-000065
                            .-000071                                                                                                                              .-000072

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal