Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de diciembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Aquestes festes reutilitza/regala bicicletes

“No hem d’oblidar la influència que tenen els joguets en el desenvolupament de la personalitat i els valors dels menuts”


 

Arriba el solstici d’hivern, el dia més curt de l’any, i amb ell comencen les festes que tradicionalment celebrem per començar el nou cicle anual, una altra revolució al voltant del Sol. Durant aquests dies acostumem regalar joguets als nostres menuts i aquest any també ho farem, però amb la crisi que patim segurament seran menys els regals i algunes famílies possiblement no podran comprar nous joguets...

Per tot això i perquè tirar els joguets que quasi no s’han usat, com ocorre sovint, és un malbaratament de recursos (diners i matèries primes) i una contaminació del medi ambient (on finalment van a parar), la Ribera en Bici recomana que els joguets que encara teniu en bon estat i ja no utilitzen els vostres xiquets, perquè s’han fet majors o els tenen massa vistos, els intercanvieu amb amics o els doneu a d’altres xiquets menys afortunats. Especialment els tricicles o les bicicletes infantils, que sovint es gasten poc i es queden quasi noves arraconades a casa, regaleu-les a xiquets que les puguen tornar a utilitzar.

Per altra banda, no hem d’oblidar la influència que tenen els joguets en el desenvolupament de la personalitat i els valors dels menuts, de manera que cal seleccionar-los bé en funció de l’edat i de com volem que es comporten els nostres menuts. Així, resulten desaconsellables els joguets automàtics, que ho fan tot ells, els de piles, que contaminen i són una despesa permanent, els d’usar i tirar, que no duren res, els violents i els sexistes, que promouen comportaments indesitjables, etc. Hi ha molts d’altres adequats, per divertits i positius, com pilotes, tricicles, bicis, patins, jocs de taula, de construcció, mecanos, jocs de lletres, de nombres, trencaclosques, jocs cooperatius, etc. etc.

Sense oblidar els contes i els llibres infantils, molt recomanables també, sobretot si els lligen als menuts els seus majors. Perquè indubtablement el millor regal per als xiquets és que els pares/iaios/tios/... els fem cas, juguem amb ells alguna estona, passegem amb ells alguna volta (en bici també) o els contem algun conte. No hem de perdre aquelles bones costums.

Pedro Domínguez Gento


  

Aire acondicionado y climatización en Alzira     Ascensores y sistemas de elevación en Alzira
 
Análisis clínicos en Alzira    Asesorías y gestorías en Alzira    Bazares en Alzira
 

 
             
       .-000086                                                    .-000023


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal