Domingo, 5 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.239 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.620
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de diciembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira perd en la seua visita a la pista de l’Alcàsser

L’equip alzireny va acusar la falta de continuïtat en el seu joc i va patir la quarta derrota de la temporada


 

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira no va poder aconseguir la victòria a la pista del CB Alcàsser, on va caure per 71-54, en partit corresponent a la desena jornada de lliga. El conjunt alzireny va tornar a demostrar la falta de continuïtat en el seu joc i va patir la quarta derrota de la temporada.

Com en els darrers partits, el Nou Bàsquet Alzira va acusar el mal començament i va haver d’anar a remolc la resta de l’encontre. El conjunt local va eixir més concentrat, anotant amb facilitat i trobant posicions còmodes de tir (10-0; minut 3). L’eixida de l’Alcàsser va sorprendre als jugadors alzirenys, que van tardar a reaccionar. A poc a poc, l’equip blaugrana començava a veure anella i dues cistelles d’Alberto Tejedor donaven aire als nostres, però tres triples consecutius de l’Alcàsser en apenes minut i mig disparava la diferència al final del primer quart (25-12).

En el segon període es va poder vore la millor i la pitjor versió del conjunt alzireny. En un bon inici de quart, els nostres jugadors van augmentar el nivell defensiu i van ofegar l’atac de l’Alcàsser durant quasi set minuts. Gràcies a un parcial d’0-11, el marcador es va apretar fins al 25-23. Però tota la labor feta fins al moment va quedar en no res. En un baixó d’intensitat difícil d’explicar, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van encaixar un parcial de 13-1 en els últims tres minuts que va deixar el marcador en 38-24 al descans.

Després del pas pels vestidors, el partit va discórrer igualat, encara que un CB Alcàsser molt més inspirat en els llançaments exteriors i fent mal en el rebot ofensiu mantenia el seu avantatge per damunt dels 15 punts. De nou en un final de quart fatídic per als nostres, un altre parcial de 8-2 en dos minuts col·locava el màxim avantatge a favor de l’equip de l’Horta Sud (57-37).

Arribats a l’últim quart, el Nou Bàsquet Alzira no li va perdre la cara al partit i va eixir disposat a donar-ho tot. L’esforç defensiu que van demostrar els homes d’Alberto Lahoz va servir per a reduir la diferència fins als dotze punts.

Però dues errades en atac en situacions de franca superioritat dels nostres sèniors les va aprofitar l’Alcàsser per a escapar-se de nou (67-51), a dos minuts per a la conclusió. En el tram final, els avantatges en l’electrònic a favor dels locals es van moure entorn als setze punts i un triple dels de l’Horta Sud en l’última jugada del partit va establir el definitiu 71-54.

Després d’esta jornada arriba el paró de Nadal. El dissabte 7 de gener, passats els Reis, tornarà la competició, amb la visita al pavelló Fontana Mogort del CB Alginet “B”, un rival complicat per a començar el nou any.

 

Derrotes de les sèniors i dels júniors

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior femení no va poder guanyar a la pista del Dènia BC (73-35). El conjunt local va imposar el seu ritme des de l’inici i va anar ampliant el seu avantatge fins a arribar al descans amb un resultat de 36-16. Les jugadores alzirenyes no van poder reaccionar en la represa i van encaixar un parcial de 21-7 en el tercer quart, que va acabar de decantar el partit a favor de les locals.

Finalment, l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, es va vore sorprès pel CB Algemesí en un partit que es preveia assequible i que es van acabar emportant els visitants per 57-66. La primera part va discórrer amb avantatges favorables al Base Sportleader, encara que els algemesinencs van anar retallant diferències per a arribar al descans amb empat a 33. En la represa, el partit es va decantar a favor del CB Algemesí fruit del domini dels seus jugadors interiors dins de la pintura.

Nou Bàsquet Alzira

 

 
                          
 .-000074                                                                                                                         .-000076
                           
 .-000090                                                                                              .-000111
                           
.-000115                                                                                      .-000118




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal