Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.056 Fotografías: 109.058 Comentarios de usuarios: 125.654
EL SEIS DOBLE
jueves, 12 de enero de 2012
Clic en la foto para ampliar

Pintures i fotografies que conformen la coberta de l’àlbum en Metro
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La banda valenciana Autòmats presenta demà en la Sala Metro d’Alzira el seu últim treball

En un concert, a les 19:00 hores


 

 

.-000021

Com molt explícitament ens comenta Miquel Herrero, el líder de la banda valenciana Autòmats, “Metro és molt més que una tenda de roba; és una underculture shop, un racó per a la creació, per a la divulgació, i per a la revolució. Metro és ja un referent dels nous espais culturals sostenibles...”

Així que comencem amb un ritme accelerat al gener! Al Metro de ‘baix’ unes rebaixes escandaloses que deixen lloc per plenar la botiga d’una nova temporada de teixits, estampats i patronatges de la ‘red carpet’ dissenys innovadors i que s’ajusten a la teua personalitat underground!

I a l’espai Metro de ‘dalt’, els divendres omplim l’espai d’ebens súper carregats de força, alegria i cultura.  Estem unint quasi totes les disciplines per a l’evolució d’esta Alzira europea que estem intentant crear.

Per tot això, demà 13 de gener, a les 19:00 hores, es presenta, en un concert en la Sala Metro, el nou disc del grup valencià Autòmats titulat “Les revelacions microscòpiques”. També podran adquirir-se els primers exemplars del nou àlbum, ja que aquest no sortirà al mercat fins avançat gener. A més, el grup interpretarà en directe alguns dels temes del nou disc, i s’hi podrà veure una exposició artística que aglutina les pintures i fotografies que conformen la coberta de l’àlbum així com alguns objectes i instruments musicals del grup.

Metro convida a tots els que vulguen a vindre al concert on també podran desfruitar de la cata de ron-mojito, fotocols de marques conegudes amb models en poca roba per al photocall i, sobre tot, a gaudir de molt bona música. Hi hauran regals per a tots!

 

El panorama de la música en Valencià creix cada dia més, i pareix que comença a alliberar-se de les concebut caràcter polític que fins ara abanderava una bona majoria de les produccions fetes en el nostre territori. Ara però sembla entreveure’s un mon més enllà de les reivindicacions.

 

“Les revelacions microscòpiques”

és el títol del darrer projecte d’Autòmats 

 

Una de les bandes responsables d’aquesta nova situació és Autòmats. El grup valencià liderat per Miquel Herrero va presentar a 2009 el seu primer treball, “Cançons en blanc i Negre”, que va ser rebut per la crítica com una alenada d’aire fresc per a la música en valencià. El disc va obtindre el guardó de Millor disc de Pop a 2010 als premis Ovidi Montllor (l’efemèride anual que premia les millors propostes musicals de la nostra terra.) A més va rebre diverses nominacions, i tan sols uns mesos més tard, la banda va aconseguir fer-se amb el Premi a Millor Banda del Circuït de la música en Valencià, atorgat pel Consell de Joventut de València. El darrer any, 2011, va guanyar altra vegada als Premis Ovidi, en aquest cas per millor videoclip, i ara arriben de nou colpejant més fort que mai.

“Les revelacions microscòpiques” és el títol del darrer projecte d’Autòmats, que juga a buscar un camí entre el so més undergroud del pop i la flexibilitat experimental que caracteritza el rock progressiu. Al característic so del grup, amb tendències cap a registres internacionals de bandes ben consolidades com ara Coldplay o Arcadefire, s’hi suma el so d’una orquestra de més 40 músics sota la batuta conceptual de Miquel Herrero. “Les revelacions microscòpiques és una experiència entre ciència i mística, és un laboratori espiritual i empíric on tenen cabuda deliris musicals amb regust de pop”, -afirma el propi Herrero, cantant i compositor d’Autòmats.

 
 
Entrevista amb Miquel Herrero, de Autòmats
 

 
Veu: Salva Roses

  


 


                          
 .-000074                                                                                                                         .-000076
                           
 .-000090                                                                                              .-000111
                           
.-000115                                                                                      .-000118

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal