Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de febrero de 2012
Clic en la foto para ampliar

Col•legi Públic de La Barraca d’Aïgues Vives
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís denuncia la situació del Col•legi Públic de La Barraca d’Aïgues Vives

“Aquests dies s'està duent a terme una petició popular de donatius als veïns per a poder comprar estufes per al col•legi públic mentre l'alcalde no atén les peticions de professors i pares”


 

Qualsevol visitant de La Barraca pot comprovar com en els principals comerços de la s'han dipositat unes vidrioles per a captar donatius dels veïns amb què poder comprar estufes per al col·legi de La Barraca, precisament en uns moments on el fred es deixa notar i molt en la nostra comarca.

Des de Compromís per Alzira recolzem les reivindicacions dels pares de l'escola de La Barraca i així mateix critiquem l'alcalde de La Barraca, Enrique Gómez, i l'Alcaldessa d'Alzira, Elena Bastidas, per la seua falta d'actuació en aquest assumpte.

La situació de l'entitat Local de La Barraca d’Aigües Vives a penes ha avançat des que governa el PP respecte a l'assumpció de noves competències i recursos econòmics i pràcticament està paralitzada des de la seua creació.

El PP, a pesar de les seues paraules, no creu en l'autonomia de la Barraca i la seua capacitat per a gestionar les seues pròpies competències. La millor prova és la falta d'atenció a l'escola pública de la població que constitueix un element fonamental per a les noves generacions. Cal recordar que la responsabilitat del manteniment i vigilància dels centres docents de primària és responsabilitat dels ajuntaments

Si bé en la passada legislatura es va invertir en l'ampliació i millora de l'escola a càrrec del Pla E de l'Estat i la subvenció de la Diputació de València, la veritat és que la gestió diària de les necessitats de l'escola no s'atenen de la manera adequada, sent la falta de calefacció a les aules un exemple d'aquesta falta d'interès.

Diego Gómez, regidor Compromis per Alzira

Ximo Lloret, Compromís per La Barraca


 

 

.-000013
.-000032
.-000021
 
 
 
 
 


                           
.-000048                                                                                              .-000068


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

LA GAVIOTA - 08/02/2012
Ale Barraqueros, a difrutar lo votadooooooooo, ja,ja,ja,jaaaa.............. to pá mi ná pa vosotros. Y de trabajar para el pueblo ni hablemos que eso cansa, ja,ja,ja,ja.
vore per a creure - 08/02/2012
Aprox. 350.000 euros de pressupost a l'any per a la Barraca i ¿no hi ha per a comprar quatre estufes?...... em calle allò que estic pensant, anem a vore un ajuntament que te uns dels alcaldes millors pagats, en comparaçiò a allò que fàn; per que ¿no em dira vostè senyor Enrique que la concejalia d'esports li dona molta feina?...ah! no que no tenim ni un miserable camp de futbet, ni de caniques,vamos..¿o sera la concejalia de cultura? ostres! tampoc açì no tenim ni teatre ni cap de lloc hon fer programacions culturals serà per això que no es fa RES al poble, llavors no entenc que feina fà voste, bò anem a deixaro cobra el que cobra per fer el que fà........Al seu dia diputaciò li diu ¿voleu un cotxe o diners per al poble?, la resposta com ajuntament adinerat va ser un cotxe, si eixe en el que es passeja vostè, el "sonaladipu",clar! home si diners no fan falta, pues afegim un cotxe per al sr alcalde, a banda del mòvil a carrec de l'ajuntament, tot açò li faràn falta dic jo per als temes de la concejalia de festes, ah! no que d'això s'encarregen els festers, no ho sè ,serà per a ........... ¿per a que collons pagem dels nostros impostos un gran jornal, un cotxe, un movil, i demès despeses si demanem quatre estufes per als xiquets i no hi pot ser?, crec hi hauria de canviar les preferencies ja que este senyor esta ahi "per majoria absoluta", ja ho diu " Gaviota" ja........
Junior Suite - 08/02/2012
Que sueldo tiene el alcalde de la Barraca??

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal