Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.882 Fotografías: 108.869 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de marzo de 2012
Clic en la foto para ampliar

Melendi actuarà en setembre a les festes de Sueca
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA - ACTUALIZACIÓN CONSTANTE
Los sindicatos cortan Ford Almussafes y su polígono

Melendi i Seguridad Social actuaran en Sueca en les pròximes Festes
II Festival de Joves Orquestres organitzat per la Unió Musical de Carlet
Els veïns d’Almussafes hauran de pagar pel consum d’aigua
El Gobierno garantiza 90 millones para los cítricos dañados por heladas
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de La Ribera a un solo clic


 

Bloc-Compromís i PSOE de Carlet se solidaritzen amb els treballadors i no assistiran al ple que PP s’ha negat a canviar de data

Després de múltiples peticions per part de Bloc-Compromís i PSOE a l’alcaldessa perquè traslladarà la sessió del Ple Ordinari a un altre dia, per la coincidència amb la convocatoria de vaga general, i la seua negativa sense cap explicació, el Ple convocat per a demà dijous comptarà amb l’absència dels 8 regidors dels dos grups polítics que conformen l’oposició al govern del PP. Bloc-Compromís i PSOE de Carlet se sumen així a la vaga general en rebuig a la brutal reforma laboral i les retallades sense precedents als serveis públics. Les portaveus dels dos grups polítics, Maria Josep Ortega i Lola Navarro, han presentat hui per registre d’entrada l’escrit següent:

Maria Josep Ortega Requena, regidora i portaveu del grup polític municipal BLOC-Compromís i Dolores Inmaculada Navarro Lacuesta, regidora i portaveu del grup polític municipal PSOE

Exposen:

Que per escrit presentat per Compromís el passat 14/3/2012 així com en l’apartat de Precs i preguntes de la Comissió Informativa d’Hisenda i Especial de Comptes del passat 26/3/2012, per ambdós grups polítics municipals es va demanar l’ajornament del Ple ordinari del proper 29 de març per coincidir amb la vaga general convocada com a mostra de rebuig a la reforma laboral aprovada pel Govern del Partit Popular. Que davant la insistent petició dels grups polítics sotasignats, la Sra. alcaldessa s’ha negat a ajornar el Ple ordinari, tot i que forma part de les seues competències. Que el dret a la vaga és un dret fonamental i que les administracions establiran serveis mínims que en el cas d’una administració local són els propis dels dissabtes, diumenges i festius; més enllà d’aquest servei perjudica indegudament l’exercici del dret a la vaga (Sentència número 968/2001 del TSCV, Sala Contenciós-Administrativa, Secció Segona). Per tot això exposat: Posem en coneixement de la sra. alcaldessa que els grups polítics municipals PSOE i BLOC-Compromís de Carlet, en suport de les treballadores i treballadors que realitzaran la vaga i també de les persones que per por a represàlies no s’atreviran a fer-la o es troben aturades, no assistirem a la sessió ordinària del Ple del proper 29 de març de 2012. Que pels motius exposats demanem que, abans de començar la sessió, se’ns excuse l’assistència dels 8 regidors que formem els grups polítics municipals PSOE i Bloc-Compromís.

Dolores I. Lacuesta Navarro

Maria Josep Ortega Requena

 

El Grup Municipal Socialista ha acordat no acudir al Plenari convocat per l’ajuntament de La Pobla Llarga

“Els regidors del PSOE hem decidit no anar al Ple i participar a la manifestació de València perquè entenem que hem d’estar junt als treballadors, recolzant-los en aquest dia, ja que estem en total desacord amb la reforma laboral aprovada pel govern de Rajoy”, ha afirmat la portaveu del Grup Municipal Socialista, Neus Garrigues. Abans de prendre esta decisió, els portaveus dels grups municipals d’EUPV i PSPV-PSOE han presentat conjuntament una instància a l’ajuntament de La Pobla Llarga per sol·licitar el canvi de data del plenari, per evitar la coincidencia de la convocatòria amb les mobilitzacions en suport dels treballadors. No obstant això, el PP de La Pobla ha rebutjat la petició.

Neus Garrigues Calatayud, portaveu del PSPV-PSOE a La Pobla Llarga

 
 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

EN TIEMPO REAL

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal