Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
domingo, 5 de agosto de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Comença el compte enrere per al COTIF 2012 amb la presentació oficial

La vint-i-novena edició del COTIF ens sorprén amb el cartell més atractiu i més espectacular de la història del torneig


 

El divendres per la nit tenia lloc a l'Estadi Municipal Els Arcs de l'Alcúdia la tradicional presentació oficial del torneig, un acte que cada any marca l'inici del compte enrere per a l'inici del COTIF.

La vint-i-novena edició del COTIF ens sorprén amb el cartell més atractiu i més espectacular de la història del torneig. Una selecció de seleccions que consideren un torneig de la categoria del COTIF com la millor preparació per al Mundial que tindrà lloc l'any que ve, en poder mesurar-se a d'altres combinats que segurament també n'estaran presents.

A més de presentar els 8 equips que es disputaran el sub-20, a l'acte també es feia pública una de les novetats que ens ofereix este 2012, el primer COTIF Femení de categoria Nacional, que es jugarà entre els equips de Mislata, Marítim, Valencia i Levante. Així com també es van presentar les 18 escoles de futbol base que formaran part del COTIF Promeses 2012. En total, 42 equips de futbol, grans i xicotets.

De la cerimònia d’enguany no vam poder vore una prèvia, com ve sent habitual, però sí es va contar alguna cosa sobre ella, el cap de cerimònies, Josep Tomàs, ha preparat un espectacle vistós i amb missatge, en el qual hi ha de bons i de roïns, que lluiten per allò que volen, i, finalment, triomfa el sentit comú i les confrontacions es deixen per disputar-se al terreny de joc.

Abans dels parlaments, des del comité volgueren enviar records emocionats per a dues persones que no estan ací: el tristament desaparegut Paco Pérez, un dels homes fonamentals en la Organització del COTIF, i el Coordinador General del COTIF, José Salcedo, a qui desitjaren que es recupere prompte.

Tot seguit començaren els parlaments. La intervenció més crítica va ser la del Diputat i ex alcalde de l’Alcúdia Francesc Signes, qui va afirmar que “la Generalitat, que ja fa 3 anys que ha girat l’esquena al COTIF i no ha subvencionat ni amb un sol euro el Torneig, ha gastat en este 2012 52 milions d’euros (8.632 milions de les antigues pessetes) en només 5 grans esdeveniments: la Fórmula 1, l’open 500 de tennis, la Volvo Oceans Race, el Màster de golf de Castelló i el Global Champions Tour d’hípica de València”

A més de Signes, parlaren Eduard Revert, delegat de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana a Alberic; Lluís Ros, regidor d’Esports de l'Ajuntament de l'Alcúdia i membre del Comité Organitzador del COTIF; i com no el president, Eliseu Gómez, qui ens ha sorprés amb un cartell de luxe quan tot el món pensava que el COTIF perillava.

Amb això i l'entrega d'un cartell commemoratiu a l'artista alcudiana Oreto Cruzà, autora del cartell anunciador i la portada del llibre d'aquest any, es donà per conclòs l'acte. Ara només queda esperar el dia 15, amb la cerimònia inaugural i un primer partit amistós, i el 16, que és quan començarà realment la competició.

COTIF

Premsa

  .-000159
 
 Tots ela articles del COTIF 2012 que ha publicat El Seis Doble  
 
 

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasL'Alcúdia

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal