Domingo, 5 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.239 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.619
EL SEIS DOBLE
martes, 13 de noviembre de 2012
Clic en la foto para ampliar

El tècnic Alberto Lahoz dona instruccions durant un temps mort
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Nou Bàsquet Alzira torna a la senda de la victòria en vèncer al Bunyol-Yátova

El conjunt alzireny va anotar-se el triomf en un partit igualat en la primera part i que es va decantar al seu favor en la segona (68-50)


 

Després de dues derrotes consecutives, el sènior masculí Nou Bàsquet Alzira va tornar a la senda de la victòria en vèncer dissabte passat al Bunyol-Yátova per 68-50, en un encontre que els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van dominar des del primer minut i en el que, a diferència dels dos partits anteriors, van saber controlar la situació, superar la defensa del rival i mostrar una imatge millor.

El Bunyol-Yátova va aguantar durant la primera part, que va acabar amb un resultat de 27-22, en bona part per la falta d’encert de cara a cistella dels nostres i les faltes personals que queien, una darrere de l’altra, del costat dels alzirenys sempre que intentaven elevar la intensitat defensiva, mentre que a la segona meitat, el Nou Bàsquet Alzira va saber imposar el seu joc.

Amb l’absència dels dos bases de l’equip, el conjunt alzireny va saltar a la pista disposat a recuperar el seu joc alegre i dinàmic, amb atacs ràpids i bones circulacions de baló. Primer carregant el joc interior per dins per a Julio Albelda i després aprofitant els espais amb les penetracions d’homes com Joan Antoni Morillo i Rafa Ros, els primers avantatges van ser per al conjunt alzireny (5-0, min. 3).

No obstant això, després d’este avantatge inicial, el Nou Bàsquet Alzira va perdre la punteria i les ocasions perdudes en atac van donar ales a un Bunyol-Yátova que va equilibrar prompte el partit (7-7, min. 6; 11-11, min. 8). La falta d’encert dels jugadors alzirenys, que inexplicablement erraven tirs fàcils sota cistella i contra colps en superioritat, els impedia obrir distàncies en l’electrònic. Finalment, una cistella de David Díaz els permetia tancar el primer quart amb un lleuger avantatge (13-11). 

En el segon període, el conjunt visitant va mantindre la mateixa defensa en zona que el Nou Bàsquet Alzira tractava d’atacar amb transicions ràpides i donant-li més velocitat al seu joc. Però la falta d’encert continuava llastrant el joc dels alzirenys i impedia que l’avantatge en l’electrònic fora major (19-11, min. 16).

Abans dels descans, el Bunyol-Yátova va començar a sacudir-se el domini local i a traure faltes personals amb les quals va reduir la diferència (21-18, min. 18). En uns moments en què l’equip alzireny es trobava atascat, l’aportació ofensiva de Luis Navasquillo i de Julio Albelda va servir per a tancar la primera part amb avantatge (27-22).

En la represa, el Nou Bàsquet Alzira va mantindre la intensitat defensiva a un nivell suficient com per a tenir al Bunyol-Yátova quatre minuts sense anotar i estirar la diferència, gràcies a un triple de Juan Carlos Laguía, per damunt dels deu punts (39-24, min. 26). En eixe moment, va arribar la reacció dels visitants, que amb un parcial de 0-9 en apenes dos minuts van aconseguir reduir les distàncies (39-33, min. 28). El conjunt alzireny, atascat de nou i amb problemes per a tancar el rebot defensiu, no es va deixar sorprendre i va arribar al final del tercer quart per davant (41-33).

Els últims deu minuts van arrancar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, que tractaven d’imprimir-li una marxa més al seu joc. En este escenari, un Nou Bàsquet Alzira molt més concentrat en defensa, liderat per Rafa Ros i Óscar Martínez, va saber traure profit de la seua superioritat al contraatac per a ampliar la renda (52-39, min. 35). Els triples de Juan Carlos Laguía i de Joan Antoni Morillo van permetre als alzirenys arribar als últims dos minuts amb 16 punts d’avantatge al seu favor (62-46, min. 38), una renda més que suficient per a certificar la victòria final (68-50).

Després d’esta jornada, l’equip alzireny torna a estar amb un balanç positiu, de tres victòries i dues derrotes, en la part mitjana-alta de la classificació, i la aquesta setmana, dissabte, a les 20:00 hores, visitarà la pista del CB Alcàsser “A”.

Nou Bàsquet Alzira

 
 
 


                             

.-000084                                                                  .-000154
                          
 .-000100                                                                                          .-000102
.-000179

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal