Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de diciembre de 2009
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Demà se celebra a Alzira la IV Fira del Llibre Gratuït

Dissabte 12 de desembre des de les 10:00 fins les 22:00 hores en la Plaça de la Malva
Organitza: Assemblea de Joves d'Alzira “El Cau”


Com cada any, ja s'apropa el nadal i el capitalisme fa força per adossar i injectar falses necessitats en l'ideari popular amb l'únic objectiu de generar beneficis. Exèrcits de destres i assenyats publicistes, psicòlegs, així com sociòlegs i altres experts en màrqueting, coincideixen en atacar les febleses dels humans respecte a la seua personalitat servint com autèntics mercenaris al mercantilisme més ferotge, el qual amb la crisi econòmica, està especialment famolenc.

Tanmateix, un grup de joves crítics amb aquesta societat del consum, compromesos i cansats de restar quiets davant la impassibilitat col·lectiva, hem decidit abastir alternatives al consumisme imperant que ens envolta dia a dia, i amb més fervor si cap, en aquestes dates.

Així doncs, vos convidem a participar activament en la IV Fira del Llibre Gratuït d'Alzira. Amb aquesta activitat, a més de servir com alternativa al consumisme nadalenc, pretenem fomentar la cultura lliure i popular, així com incentivar la lectura com a forma de crear consciències.

Pel que fa al funcionament, en aquesta Fira no es necessiten diners i tot el que hi ha és de bades. Només es posa una condició a qui desitge endur-se un llibre: que el vaja a llegir. Això és el que vertaderament preocupa al grup de persones que desinteressadament col·labora en aquesta fira. Es tracta de trencar amb la lògica consumista de comprar, encegat per la publicitat, i utilitzar les coses un parell de vegades (en el millor dels casos) per a que després s'arracone en un armari o es llance a les escombraries perquè ja ho hem avorrit. La clau és restar-li importància als diners, el déu al qual tot es sacrifica, deslligant riquesa personal i capacitat adquisitiva.ç

Així doncs, la IV Fira del Llibre Gratuït es realitzarà demà dissabte 12 de desembre des de les 10:00 fins les 22:00 hores en la Plaça de la Malva d'Alzira.

Paral.lelament i en la mateixa plaça, a partir de les 18:00 hores es realitzarà una “Jam Session Literària”. En ella el públic assistent podrà llegir poesia, relats curts, contes, fragments... ja siguen de creació pròpia o d'obres editades.

Assemblea de Joves d'Alzira “El Cau”

 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Salva - 12/12/2009
En serio que los libros son gratis ????
Raboset - 12/12/2009
Sí.
HayacK - 12/12/2009
totalmente en serio
pedro benedito - 12/12/2009
Si, jo altres anys he triat el llibre que he volgut, i l'unica cosa que m'han dit es que si tenia altres llibres per a desfer-me, podia dur-los també a la fira, i aixina ho vaig fer. Supose seguirà igual.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal