Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de mayo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Roberto d’Alzira guanya la lliga de raspall professional

La final va estar presidida per diferents autoritats, com el president de les corts, Enric Morera i la regidora d’esports d’Alzira Aida Ginestar


 
.-000403

Diumenge passat dia 1 de Maig a Oliva, brèssol del raspall, el trio format per Ricard de Castelló de la Ribera, Sanchís de Montessa i Roberto d’Alzira aconseguiren proclamar-se campions de la XXIII Lliga Professional de Raspall “ Trofeu Diputació de València”, el torneig més important per equips de la pilota valenciana a la modalitat de raspall. S’enfrontaren a Ian de Senyera, Moro d’Alcantara i Miravalles de Genovés.

Després de completar dues partides als trinquets de Bellreguard i Oliva, amb una victòria per a cada equip, arribà l’enfrontament definitiu amb una grandiosa partida on el trio encapçalat per Ricard es va fer amb la victòria amb un 25 – 15 molt disputat i amb un joc espectacular per part dels sis jugadors.

Inicialment el trio finalista s’avançà al marcador 15- 5 i val per aconseguir el 20-5, però des d'aleshores  començà la remuntada espectacular dels campions amb un magnífic Ricard, el millor Sanchís de la temporada i un impressionant Roberto.

La final va estar presidida per diferents autoritats, com el president de les corts, Enric Morera i la regidora d’esports d’Alzira Aida Ginestar.

Ha sigut un gran torneig amb grans figures que s’han quedat pel camí, com Moltó de Barxeta (actual campió individual), Sergio de Genovés, Punxa de Piles o Coeter de Simat.

Enhorabona al trio guanyador, en especial al nostre pilotari local Roberto, que aconsegueix aquest trofeu per segona vegada consecutiva. Cal destacar el mèrit dels jugadors d’Alzira com Roberto, Guille o Lorja que malgrat l'escassa rellevància que té la pilota a la nostra ciutat siguen capaços d’aconseguir ser pilotaris de primer nivell.

Per últim, destacar la gran tasca que du a terme el jugador campió,Ricard de Castelló de la Ribera amb la web Pilotaveu, per difondre l’esport del nostre país.

Víctor Villalba
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000336

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesPilota Valenciana

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Docent - 04/05/2016
Enhorabona Roberto per arrivar tant alt en l esport q sempre t agradat i es la teua passio.
FELICITATS!!!!.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal