Martes, 5 de diciembre de 2023 Edición diaria nº 6.087 Año: 17 Noticias: 44.959 Fotografías: 107.521 Comentarios de usuarios: 125.250
EL SEIS DOBLE
sábado, 5 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alzira destina 10.000 euros per a ajudes al transport universitari

El termini per a la presentació de sol•licituds i la documentació serà fins al proper dia 24 de novembre


 

.-000402

El regidor d'Educació i Infància, Pepe Grau, informa que ja es poden sol•licitar les ajudes al transport universitari, al qual s'ha destinat una quantia de 10.000 euros. El termini per a la presentació de sol•licituds i la documentació serà fins al proper dia 24 de novembre.

Estes ajudes tenen com a objecte col•laborar amb les despeses de desplaçament derivades de la realització d’estudis universitaris en les universitats públiques i privades que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres adscrits, situats fora del terme municipal d’Alzira.

El regidor ha assenyalat que pot sol•licitar esta ajuda l’alumnat que complisca i acredite documentalment els requisits següents abans que finalitze el termini de la convocatòria: alumnat matriculat durant el curs 2016-2017, almenys el 50 % del curs lectiu (excepte aquells estudiants que justifiquen que els queden menys de 30 crèdits per a finalitzar els estudis) en qualsevol dels ensenyaments següents: ensenyaments universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior conduents a títols oficials de grau. Ensenyaments universitaris conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat, enginyer, arquitecte, diplomat, mestre, enginyer tècnic i arquitecte tècnic.

Altres requisits per a obtindre l'ajuda són estar empadronat a Alzira amb una antiguitat mínima de 24 mesos. Ser espanyol, o posseir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea. En el cas de ciutadans de la Unió o dels seus familiars, beneficiaris dels drets de lliure circulació i residència, es requerirà que tinguen la condició de residents permanents o que acrediten ser personal treballador per compte propi o d’altre. Tindran la consideració de "familiars" el cònjuge o la parella de la unió de fet formalitzada així com els ascendents directes a càrrec i els descendents directes a càrrec de menors de 30 anys.

Ser menor de 30 anys durant l’any natural de la convocatòria. Estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, la qual cosa s’acreditarà mitjançant una declaració responsable de no superar els llindars de renda familiar següents: Famílies de dos membres: 24.089,00; Famílies de tres membres: 32.697,00; Famílies de quatre membres: 38.831,00; Famílies de cinc membres: 43.402,00; Famílies de sis membres: 46.853,00; Famílies de set membres: 50.267,00; Famílies de huit membres: 53.665,00. A partir de l’octau membre, s’afegiran 3.391 euros a la renda de la unitat familiar per cada nou membre computable.

Per últim, els estudiants interessats han de presentar la sol•licitud mitjançant una instància model (www.alzira.es, Portal de la Ciutadania - Educació i Cultura), a través del registre d’entrada de l’Ajuntament o per qualsevol dels procediments establits en l’article 38 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú, dins el termini de 20 dies naturals després de la publicació de la convocatòria. Junt amb la instància model, els aspirants hauran de presentar la documentació següent: Fotocòpia del DNI o documentació acreditativa equivalent. Documentació acreditativa d’estar matriculat en algun centre universitari per al curs 2016/2017. Certificat de la Direcció de l’oficina bancària on la persona sol•licitant siga titular del compte corrent en què indique que se li abone l’ajuda en cas de ser concedida. Autorització per a consultar la renda dels membres de la unitat familiar.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a

les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000100

.-000295
.-000306
.-00367

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.