Martes, 5 de diciembre de 2023 Edición diaria nº 6.087 Año: 17 Noticias: 44.960 Fotografías: 107.523 Comentarios de usuarios: 125.250
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 S’ha realitzat en el CIPFP Luis Suñer Sanchis d'Alzira una jornada informativa per a donar a conèixer les beques de l’IVACE E+E

El termini per a sol•licitar-les finalitza el 30 de desembre de 2016



 

   .-000089

Raquel Aguado, responsable del servei de la Delegació Comercial i Formació de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) s’ha desplaçat al Centre Luis Suñer, per informar de les beques IVACE E+E, exportació i empleo.

A la Jornada va assistir professorat dels Centres de l'IES Tirant Lo Blanc de Gandía, IES 9 D'Octubre de Carlet i del CIPFP Luis Suñer d’Alzira, així com alumnat que ha finalitzat els estudis de Cicles Formatius de Grau Superior del nostre centre i dels centres de Carlet i Algemesí.

Aquestes beques van dirigides a joves menors de 30 anys amb la finalitat de dotar a les empreses i entitats de la Comunitat Valenciana de personal qualificat i especialitzat en comerç exterior mitjançant la formació i especialització professional de determinats tècnics de cicles formatius de grau superior, així com mitjançant la realització de pràctiques sobre diferents aspectes relacionats amb l'operativa de comerç exterior.

 

Requisits

Podran ser aspirants a les Beques IVACE 2017 les persones físiques que reunisquen els següents requisits:
Ser nacional d'un estat membre de la Unió Europea i resident a la Comunitat Valenciana des d'almenys dotze mesos abans de la data de publicació de la convocatòria en el DOGV.

Estar inscrit/a en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Estar en possessió d'una titulació tècnica de cicle formatiu de grau superior relacionada amb la família professional d'Administració i Gestió de l'empresa i/o Comerç i Màrqueting

Coneixement parlat i escrit de l'idioma anglés, i domini d'alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana.

No haver gaudit o percebut prestació alguna en concepte de beca dirigida a l'especialització en temes relacionats amb el comerç exterior i/o internacionalització concedides per Administracions Públiques, Cambres de comerç.

No estar afectat/a per limitació alguna incompatible amb el desenvolupament funcional o geogràfic de la beca.

No tenir antecedents penals o estar culpable/a en causa penal alguna que impedisca el desenvolupament funcional o geogràfic de la beca.

Trobar-se al corrent en les seues obligacions fiscals i amb la Seguretat Social.

No incórrer en cap de les causes de prohibició per a ser beneficiari/a previstes en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

El termini finalitza el 30 de desembre de 2016.

CIPFP Luis Suñer Sanchis

 

Més informació en: 961.209.664

[email protected]
ivace.es

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.