Martes, 14 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.248 Año: 18 Noticias: 46.032 Fotografías: 109.033 Comentarios de usuarios: 125.648
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Evacuació d'aigua en el camí de l'Arenal
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 “La bona gestió política, tècnica i dels professionals ha impedit la inundació del barri de Les Basses”

Entrevista a Paco Martí, gerent de ‘Limpiezas y Extracciones Marmi’


 
 
 
.-000402
 
Després del temporal de llevant que ha estat afectant a la comarca de la Ribera han començat les avaluacions de danys. Amb les intenses pluges, que ens han acompanyat al llarg del cap de setmana, el risc d’inundacions començà a complicar les coses a la nostra comarca, especialment en la localitat d’Alzira, i concretament en les parts més baixes de la ciutat, com en el barri de Les Basses. Les hores crítiques començaren el dilluns per la vesprada al decretar-se el nivell 2 d’inundacions.
Amb l’entrevista a Paco Martí, gerent de ‘Limpiezas y Extracciones Marmi’, volem conéixer com s’han gestionat estes jornades de tensió i com s’ha treballat conjuntament des de les institucions públiques amb la col·laboració de les empreses privades.
En “Extracciones y Limpiezas Marmi” porten 25 anys dedicant-se a l'extracció, desembosse i neteja de canonades, baixants, desguassos, depuradores d'aigües residuals, fosses sèptiques, pous negres, col·lectors i clavegueram tant privat com a públic; per tant comptem amb la visió de professionals que han treballat a destall des del primer moment en el qual van començar les complicacions per les pluges.
E6D

 
 
 

 

 

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

María - 23/12/2016
Una vegda tancades les comportes del barranc de la Casella i si la pluga haguera continuat tan sols un dia més, el barri de les Basses s'hauria inundat i sense fer falta les aigües del Xúquer. Cal acondicionar l'últim tram d'este barranc molt perillós perquè ha quedat demostrat el bé que han fet les obres d'ampliació del mateix al seu pas pel malograt centre comercial Vilella. Hem estat de sort, tot i reconeixer la dedicació, prudencia i ben fer del equip de govern de l'Ajuntament d'Alzira.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal