Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Camí Nou inicia les Falles 2017 amb la presentació del llibret i del documental 'La Mare de Déu del Lluch i el seu Real Santuari'

Tindrà lloc hui en la Casa de la Cultura d'Alzira, a partir de les 20:00 hores


 

.-000454

"La Mare de Déu del Lluch i el seu Real Santuari", així s'anomena el documental que amb motiu del 50 aniversari de la Coronació de la Patrona d'Alzira ha fet l'Associació Cultural de la Falla Camí Nou de la capital de la Ribera. El treball ha estat realitzat per José Luis, Alejandro i Carlos Serra i

amb ells han col·laborat l'arxiver municipal de l'Ajuntament d'Alzira, Aurelià Lairón Pla, el president de la Real Confraria de la Mare de Déu del Lluch, Antonio Sancho, el catedràtic Bernardo Montagud, Alfonso Rovira i Francisco Gallardo.

La presentació del documental tindrà lloc el pròxim dijous 26 de gener a les 20,00 hores a la Casa de la Cultura d'Alzira. L'Associació Cultural Falla Camí Nou aprofita l'acte també per a donar a conéixer el seu llibret de les Falles 2017, que amb el títol "L'espectacle ha de continuar" ens farà un passeig per la geografia de la Comunitat Valenciana i amb la col·laboració de poetes i poetesses ens mostrarà llocs, indrets, monuments i sentiments que recorren de nord a sud la nostra terra.

Estos són els dos treballs que la comissió del Camí Nou ha preparat enguany per als seus fallers d'honor.

Falla Camí Nou

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000295
.-000306
.-00367

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaConferencias y Presentaciones
FiestasFallas
Ocio en Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal