Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alcasser 'B' derrota al Sénior Masculí del Nou Bàsquet Alzira

El Sénior Femení de l'equip alzireny tampoc va tindre millor fortuna en els dos encontres disputats el cap de setmana


 

 .-000432

Després de la derrota patida dissabte pel Chem Mecanitzats Va de Bàsquet d’Algemesí a Xiva, el N.B. Alzira va desaprofitar diumenge una magnífica ocasió per assaltar la primera plaça del grup i al temps deixar quasi assegurat l’ascens a categoria Preferent, en perdre contra el Basquet Alcasser B.

El primer quart va resultar igualat, amb alternatives per als dos equips, no obstant gràcies a un triple des del mig del camp sobre la botzina, Alcàsser s’imposava per un mínim 16-17. En el segon quart els locals desplegaren el seu millor joc de l’encontre gràcies a la major participació del pivot Ivan Salom, molt ben defès fins a eixe moment, i a l’encert en el tir exterior d’Alfred Andrés (8 punts en el quart i 15 en tot el partit). Després d’anar 5 punts baix als dos minuts del quart, els alzirenys remuntaven i se’n anaven als vestidors 8 punts dalt (37-29).

La represa va estar marcada per l’actuació del pivot visitant i ex-jugador del N.B. Alzira Juanlu Oliver sobre el que va discórrer tot el joc del seu equip, anotant a més a més 10 punts en els cinc primers minuts (23 en tot el partit) per posar-se tan sols a un punt (44-43). Reaccionaren els blaugrana i aconseguiren afrontar l’últim quart amb un mínim però valuós avantatge de 6 punts (56-50).

El canvi defensiu que havia funcionat els últims minuts del tercer quart, va continuar fent-ho durant quasi cinc minuts més en que Alcàsser no aconseguia anotar i encara que l’atac blaugrana no era massa clarivident, servia per a que els alzirenys abastiren la màxima diferència del partit: 61-50. Però cada vegada el N.B. Alzira anava ofuscant-se més en atac mentre que a base de tirs lliures propiciats pel rigor arbitral en l’aplicació del reglament sobre els de la Ribera (28 llançaments per a Alzira contra 41 d’Alcasser) els visitants anaven acostant-se fins posar-se a tan sols tres punts a falta de 2 minuts i crear al Fontana Mogort un escenari de màxima tensió. Després de que Dani Pelufoestirara l’avantatge a en transformar dos tirs lliures, Alcasser va assestar la “puntilla” en forma de dos triples consecutius que el col•locaven un punt per davant, després de molts minuts d’anar sempre a remolc. Els N.B. Alzira no va ser capaç de reaccionar al colp i finalment Alcasser acabava emportant-se este disputadíssim encontre per 65-68.

Després de les derrotes de Va de Bàsquet i Alzira, els dos equips capdavanters, la classificació queda més ajustada, amb Chiva i Aldaia C afegint-se a la lluita per les dos places d’ascens.

El Sènior Femení del N.B.Alzira tampoc va tindre millor fortuna en els dos encontres disputats el cap de setmana. El dissabte rebia al PerezPuigt al C.B. Patronato Bocairent, en el partit ajornat corresponent a la cinquena jornada. El mal primer quart en que les visitants s’avançaren de 15 punts va resultar una rèmora de la que les alzirenyes no es pogueren lliurar malgrat la millora en els altres períodes. Finalment les visitants s’imposaven 47-77. En el partit disputat diumenge a la pista de l’ UBF Torrent també caigueren 70-41.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000006


.-000291

.-000342 
.-000276 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal