Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 16 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

  El Nou Bàsquet Alzira torna a Preferent

El passat dimecres el N.B. Alzira visitava la pista del C.B. Aldaia C per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 22, de gran transcendència per a tots dos equips immersos en la lluita per l’ascens


 
.-000472

Els alzirenys començaren atacant bé la zona plantejada pels locals des del primer segon, posant-se per davant a l’electrònic en els primers compassos, però gràcies a l’encert en el tir exterior els locals agafaren els primers avantatges per acabar el primer quart 19-16. Amb la mateixa dinàmica va començar el segon quart, Aldaia continuava anotant amb facilitat, sobre tot des de fora, i es posava 9 punts dalt, obligant al tècnic alzireny a parar el partit per recomposar l’equip. La nova disposició sobre la pista va servir per millorar la defensa però els d’Alberto Lahoz continuaven negats en el llançament exterior, sense aconseguir transformar un sol triple malgrat els nou intents des de 6,75. S’arribava al descans 35-27, un marcador inquietant per als de la Ribera, que tenien com objectiu  inexcusable guanyar el partit o perdre per menys de 16 punts per fer valdre el basquetaverage particular i assegurar-se la segona plaça del grup que dona dret a l’ascens.

El tercer quart va presentar alternatives per als dos equips. El punt d’inflexió va vindre de la mà d’Adrian Pardo qui a mitjans d’aquest període aconseguia obrir la llauna i transformar el primer triple de l’equip després de nombrosos intents, trencant el malefici que els blaugrana estaven patint des de l’inici. Alzira aconseguia a continuació acostar-se a tan sols 2 punts però de nou l’encert llançador dels locals i el seu domini del rebot ofensiu tornava a estirar la diferència.

Amb 47-41 s’obria l’últim període, assolir els 16 punts de diferència resultava ja complicat per Aldaia encara que no impossible. La diferència a penes va variar els primers minuts, però amb una defensa ferma i una ostensible millora en els llançaments triples el N.B. Alzira es posava 51-49 a falta de 5:20 per a posteriorment ficar-se per davant 51-52 amb un triple de Maxi Fernández quan restaven 4:00. La parròquia alzirenya que havia viscut l’encontre amb gran inquietud començava a respirar més tranquil·la.

Alzira va continuar per davant, 59-60 a falta de 39 segons, però un ràpid llançament de triple transformat pels locals els donava de nou la davantera. L’entrenador alzireny va demanar un temps mort per marcar una última jugada. Per una qüestió d’honor volia guanyar el partit però el que hi havia que evitar de tota manera era forçar una pròrroga que podia tindre un resultar incert. Els jugadors aplicaren en la pista el que s’havia indicat a la pissarra però el llançament triple de Maxi no va entrar, el contrari del que va ocórrer amb el darrer triple d’Aldaia sobre la botzina que va establir el 65-60 definitiu..

Poc importava que el partit no s’haguera pogut guanyar perquè este resultat garantia al N.B. la segona plaça a falta de disputar-se la última jornada del campionat i per tant atorgava el passaport per recuperar la categoria Preferent que es va perdre fa dos anys.

 N.B. ALZIRA 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal