Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Carlos Baute, Macaco i La Pegatina, als concerts de Sant Bernat 2017

Manu Tenorio, una de les veus sorgides d'un dels programes musicals de la televisió amb més èxit, actuarà gratuïtament a la Plaça Major


 
 .-000271

Amb la calor característica del mes de juliol Alzira celebra les festes dedicades a Sant Bernat. Dies en què diverses zones de la nostra ciutat s'omplin d'activitats per als més menuts, i en els quals el recinte del camp d'Esport de Venècia, la plaça Major, el Gran Teatre i el Recinte Firal acullen esdeveniments musicals.

Després de mesos de preparació ja podem desvetllar el gros que conformen els principals espectacles musicals d'estes pròximes festes. “Unes actuacions pensades per a tots els segments d'edat”, segons ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

El dimecres 19 de juliol, a les 23 hores, al camp de Venècia tindrà lloc “El último tributo”, tribut a El Último de la Fila, formació nacional liderada per Manolo García que al llarg dels anys ha estat sonant a les principals emissores de ràdio del país. L'entrada tindrà un cost de 3 euros.

A l’endemà, i a la mateix espai i hora, actuació de l'Orquestra Montecarlo. Actuació gratuïta.

El divendres 21, a les 23 hores, la plaça Major serà testimoni del retorn als escenaris d'una mítica banda, l’Orquesta Mondragón, capitanejada per Javier Gurruchaga, que farà les delícies de tota una generació que ha crescut escoltant la seua música. Actuació gratuïta.

També divendres i a la mateixa hora, però al Recinte Firal, actuació de Macaco, que ens oferirà alguns dels seus èxits com “Con la mano levantá”, “Mama tierra”, o “Moving”. El preu del concert serà de 5 euros.

El dissabte 22 de juliol el protagonisme musical serà per a Carlos Baute, un dels artistes llatins amb més seguidors, gràcies a èxits com “Colgado en tus manos”. L'entrada al Recinte Firal, lloc de l'actuació tindrà un cost de 5 euros.

La música omplirà també el Recinte Firal el dia gran de les festes de Sant Bernat, el diumenge 23 de juliol, amb l'actuació dels grups de Sona la Dipu; el ritme contagiós de La Pegatina; i d'una altra formació destacada dins del panorama Indie del nostre país que conèixerem en uns dies. El preu per a accedir al recinte serà de 5 euros.

Eixe mateix dia, actuació gratuïta de Manu Tenorio a la Plaça Major, una de les veus sorgides d'un dels programes musicals de la televisió amb més èxit, “Operación Triunfo”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000065
.-000260

.-000048
 .-000006




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal