Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 Es presenta a Alzira el I Trofeu de Futbol Femení 9 d’Octubre

Un total de 12 equips participaran en la primera edició del torneig organitzat per la UD Alzira, al camp d’esports Venècia


 
 ._000494

El proper dia 9 d’Octubre, a partir de les 9:30, es disputarà esta competició organitzada per la UD Alzira, al camp d’esports Venècia.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el president de la Unió Esportiva Juan Antonio Sanjuán, la regidora d’Esports, Aida Ginestar i el director esportiu de la UD, Pau Quesada han presentat hui a l’Ajuntament d’Alzira, este esdeveniment esportiu que compta amb el recolzament de la regidoria d’esports.

Levante, Vila-real, Valencia CF, Marítim, Ciutat de Xàtiva i la UD Alzira són els clubs que participaran en el torneig, amb 12 equips de futbol 8 i de futbol 11, el que fa que esta jornada de convivència esportiva siga més completa i valorada pels participants.

L’alcalde d’Alzira ha declarat que “amb este trofeu, celebrat el dia de la nostra Comunitat, reforcem la importància del futbol femení”.

Més de 200 xiquetes estaran el proper dilluns disputant el torneig, des de les 9:30 del matí fins a les 14:30 aproximadament. Els partits de futbol 8 i futbol 11 se jugaran simultàniament al camp de futbol 8 (gàbia) i al camp principal respectivament.

El president de la UD Alzira ha agraït el suport de l’Ajuntament al club, que a dia de hui ja compta amb tres equips femenins: amateur, infantil- cadet i aleví.

“Es tracta de l’únic club de la comarca amb un equip femení en primera regional i l’objectiu per a la pròxima temporada és pujar a autonòmica” ha anunciat el president, Juan Antonio Sanjuán.

Per la seua banda Pau Quesada, director esportiu de la UD ha parlat del creixement dels equips locals que en dos anys han aconseguit crear i que en l’equip de futbol 8 compten amb el 95% de jugadores locals.

Per últim, la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, ha recordat que enguany es va crear una partida al pressupost municipal per a impulsar l’esport femení i de la que encara els clubs poden beneficiar-se per a cursos, formació, tornejos i esportistes d’èlit.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000336 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

CJ - 09/10/2017
En primer lugar me dirijo al Ayuntamiento de Alzira y la regidora de deportes.
-No entiendo como siguen financiando a esta entidad de escuela de fútbol con el dinero de todos los contribuyentes de Alzira cuando los niños alzireños tienen que desplazarse a otros pueblos para practicar el fútbol con el gasto que eso conlleva para las familias.
Y me dirijo a la entidad en su dirección Pau quesada:
-(Per la seua banda Pau Quesada, director esportiu de la UD ha parlat del creixement dels equips locals que en dos anys han aconseguit crear i que en l’equip de futbol 8 compten amb el 95% de jugadores locals.)
nos gustaría saber cual es el porcentaje total de jugadores locales a dia de hoy????? por que la regidora de cultura y deportes no investiga un poco mas el porcentaje de jugadores locales están practicando el deporte del fútbol en la escuela de Fútbol de la U.D Alzira ??????

DEPORTE ALZIREÑO me rio yo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal