Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
sábado, 2 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: IDEA
Ver imágenes de esta noticia
1

 Oberta la convocatòria dels Premis 'IDEA Coworking 2017'

El termini per a presentació de projectes estarà obert fins al 7 de desembre


 
 .-000403 

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, convoca la tercera edició dels PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA 2017”. Aquests premis es duen a terme amb la col•laboració de GC COWORKING ALZIRA, empresa situada a Alzira, especialista en Coworking, única empresa a Alzira que compta amb aquest tipus d’espais.

L’objectiu és fomentar que autònoms i emprenedors que vénen d’una situació d’atur tinguen un espai compartit per poder desenvolupar la seua tasca. El termini per a presentació de projectes estarà obert fins al 7 de desembre de 2017. La instància i documentació haurà de presentar-se, dins del termini en Registre d’ entrada de l’Ajuntament d’ Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria.

Segons Ivan Martínez, regidor: «L’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren la posada en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben més dificultats en les fases inicials. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA l’Ajuntament d’Alzira pretén fomentar l’emprenedurisme i facilitar l’establiment d’aquest tipus d’empreses a Alzira»

Els premis estan dotats amb 2 premis valorats en 1.000 € finançats per l’Ajuntament d’Alzira, els quals equivalen al cost dels servicis de coworking, en COWORKING ALZIRA, durant 6 mesos. Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen exercint una activitat professional i/o empresarial a Alzira i el model de negoci de la qual es desenvolupe adequadament en un espai COWORKING.

Per a qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 962.455.101

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 
 .-000455  
 
 .-000137

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal