Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
jueves, 1 de abril de 2010
Clic en la foto para ampliar

La Santa Cena, primer premio del Concurso de Doseles de la Semana Santa de Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

 La Santa Cena gana por un punto el primer premio del Concurso de Doseles de la Semana Santa de Alzira

La Soledad y la Dolorosa quedan en segundo y tercer lugar, respectivamente


 

Lectura con música de fondo

 

El dosel de la Santa Cena ha logrado el primer premio del Concurso de Doseles de este año al sumar un punto más que el de la Soledad y superar en cinco puntos al realizado por la cofradía de la Dolorosa.

El jurado, que dio su veredicto esta misma madrugada, concedió un total de 73 puntos al dosel realizado por los cofrades de la Santa Cena en la calle Faustino Blasco, 31.

Al ornamento efectuado por la Virgen de la Soledad en la avenida Padre Castells, 39 le otorgó 72 puntos.

Por último, el dosel diseñado por Eduardo Part para la Virgen de los Dolores en la calle Purísima, 22 obtuvo 68 puntos. 

Hoy jueves es el último día en el que estarán expuestos los 18 doseles de la Semana Santa de Alzira, si bien los numerosos visitantes podrán contemplarlos hasta altas horas de la madrugada.

Xavier Espanya

  

 

Más información relacionada con doseles y con la Semana Santa de Alzira

 

 Las cofradías de Alzira ultiman la puesta a punto de los doseles

 

Recopilación informativa de la Semana Santa de Alzira

  


 





 



.-000002 .-000003 .-000004 .-000006


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasXavier Espanya
FiestasSemana Santa

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

cv - 01/04/2010
enhorabona¡¡¡¡¡
aunque yo personalment no estic d'acort amb tots els premis otorgats crec que enguany maria magdalena deuria estar dels primers i no el septim.
esper que la gent vinga a vorel ya que tot el mon cuant el veu es queda fascinat, per a mi eixe es el premi mes important.
Piuleta - 01/04/2010
Jo també estic en desacord i, crec, que la majoría de la gent també. Qui són els del jurat?. Perquè no es fan públics els seus noms?, Qui els nomena?. No serà el president, que es despedeix aquest any, i és de la Santa Cena?.
Juan - 02/04/2010
Pues yo si que estic d´acord. molt be xe. enhorabona. Només cal entrar per gaudir de una escena que pareix real i naturalista. Molt be.
David d'Alzira - 02/04/2010
Abans de criticar, hi ha que donar l'enhorabona a totes les confraries pel seu esforç.
Sóc cofrade del PRENDIMIENTO i col·labore en la contrucció del nostre dossel. Siga qui siga el jurat sempre hi haurà algú que estiga en desacord amb el ressultat dels premis pq TOTS han fet molta feïna i valoren més el seu que el dels demés. El comentari de Piuleta de que li donen el primer premi a la Santa Cena pq Pedro Benedito siga el president de la JHC és no entendre rés de rés, pq, vols ser tu el jurat? saps quins son els criteris a valorar? Potser no siga el millor dossel de la nostra història però potser el que menys "errades" tinga en il·luminació, no fas cua (molt important), comença al entrar inmediatament, no hi ha descordinació entre la música i els efectes, no repeteix coses de l'any passat, te un bon acabat, és ACCESSIBLE, té detalls significatius... porte molts anys i quan vaig a vore un dossel no mire exclussivament el que la confraria vol que vega, sinò que mire el conjunt i si vols t'enumere tot aquells defectes que trobe als altres dossels (el meu inclòs) per a que et dones conter del que vull dir.
Torne a repetir, la meua enhorabona a tots pq en tots els dossels he vist coses molt bones i en alguns, novetats.
Moltes gracies i espera no ofendre a ningú. Bones Pasqües!!
Alejandro - 03/04/2010
Em pareix vergonyós que es qüestione a la presidència de la JHHCC i al jurat. Enhorabona a tots els confrares de la GERMANDAT DE LA SANTA CENA. També per als de la Verge de a Soletat i Verge dels Dolors.

pedro benedito - 03/04/2010
Hola a tots, i també l'enhorabona a tots els clavaris i les confraries, perque els dossels d'enguany han estat a un nivell que ha fet molt difícil la llabor del jurat.
cv, d'acord amb tu amb que el premi més important es l'assistència masiva de públic; i d'això enguany han estar surtits tots els dossels, així que de nou l'enhorabona a tots.
Piuleta, de les teues preguntes, te diré allò que puc, per ser públic (no es el cas de la composició dels 7 jurats). Els nomena el president i els seus noms no es fan públics perque així està decidit a la Junta, però si tu tens alguna proposta podem agafar-la de dues maneres: la primera, la seriosa, la fas aplegar a la teua confraria per a tractar-la on cal -actualment ens regim per un reglament que està reformat este mateix 2010, i no ha variat este punt des de 1991, no perque ningún president ho haja impossat, sino perque les confraries així ho volen-; i si de cas no eres confrare, es este un tema que ens regulem per a nosaltres, sobre el que evidentment pots tindre la teua opinió, però farem el que voldran les Confraries. I açí es on cap la segona manera de tractar la teua opinió, un poc com a joc: propossaries a algunes persones per a ser jurats, i sense entrar al detall de cadascú, jo te dic si son, han sigut, han renunciat a ser, o no poden ser?
Que el president "nomenador" es de la Santa Cena, es sabut, i m'alegre molt quant guanya el meu dossel, siga primer, i quasi sempre també quant a quedat segón, tercer o quart... Sols que uns anys quedes millor que els altres, com enguany. El que no puc entendre es que per alguns, sols hi te valor el primer premi, i la resta son com perdre. En eixe cas, la majoria dels anys acavaria disgustat.
Gràcies pels teus matiços David d'Alzira; a mi me va emocionar molt el nostre dossel del Prendimiento y Mare de Déu de l'Esperança, i com en el cas del dossel de Maria Magdalena, també el vaig ficar més alt a les meues quinieles, el que demostra que tampoc el president s'hen eix en la seua, ni l'encerta sempre.
Guanyant qualsevol de les quatre primeres (i fins este lloc els jurats donaren puntuacions màximes), el president hagues guanyat; inclús guanyant el Prendimiento o la Magdalena, el president hagués guanyat també, i alguna que altra confraria més, que tenien bons dossels i ilusió. I a totes elles ha hagut d'anar el confrare Pedro Benedito, i escoltar mil i una opinions, i desacords, i sugerències. D'elles s'haura d'extraure el que tinguen de bo, i rebujar certes formes i maneres d'altres. Només una cosa més, a l'any pròxim, quant ja no seré president, espere tindre la lucidessa per recolçar el que farà el nou, o en tot cas saver proposar canvis si alguna cosa no m'agrada, però espere no acavar caiguent a la crítica absurda, que ni ajuda a ningú, ni millora la Setmana Santa.
Una cordial salutació, també a Juan i Alejandro, per la confiança.
Magno - 07/04/2010

Per a Alejandro i per a Pedro:

Qüestionar, es pot qüestionar quasi tot. I la confiança és per a qui se la mereix. Vixca Maria Magdalena.
pedro benedito - 07/04/2010
Hola Magno, d'acord en tot amb tu.
A totes les qüestions estic responent, crec.
No he fet més que agrair la confiança dels qui la tenen amb mi; de la resta, si no l'he guanyat fins ara, ja no se com podria fer-ho a l'hora de acavar.
I també vixca Maria Magdalena, dossel que amés m'agradà molt.
Una cordial salutació.
Alejandro - 08/04/2010
Per eixe motiu confie plenament en Pedro Benedito, per a mi es la mereix la meua confiança. Gràcies Pedro per tot!
Inma - 09/04/2010
Hola a todos!!!!!Mi opinion es que las criticas estan en ultimo lugar...hay que valorar muchos cosas como dice David.Pero sobre todo el mejor premio es la cantidad de gente que visita el dosel,gente que no tiene impedimientos en entrar,ni tiene que hacer colas,las cuales no llega ni hacer por el tiempo que se pierde.
Cada uno tiene una valoracion de cual seria el primer premio y cual el ultimo,cada persona opina de una manera,lo que no me gusta y detesto es esa rivalidad por un banderin(el cual alegra,no lo voy a negar),en vez de valorarnos todos y apreciar el esfuerzo quien con mejor o peor posibilidad a echo todo lo que a podido por su dosel y cofradia.Hay que enseñarnos a valorarnos y no a criticarnos,sino a vivir la semana santa como es y no como una competicion,que cada año es mas absurda y nos divide como si fuesemos partidos politicos.No hay mejor ambito de Semana santa que poder estar todos en familia sin miedo a las disputas por premios....un saludo a todos
pedro benedito - 10/04/2010
Hola Imma, moltes felicitats per tindre un posicionament tant clar, i sensat.
Una cordial salutació.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal