La beca, amb una dotació de 1.000 euros mensuals, està adreçada a joves menors de 35 anys, titulats universitaris en Ingenieria i Tecnologies de la Informació i tindrà una duració de 6 mesos
L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha aprovat les bases per a la concessió d’una beca de postgrau dins del programa de “Pràctiques Formatives per a Joves de la Diputació de València” 2017-2018, per a projectes innovadors. En concret, l’Ajuntament d’Alzira crearà una plataforma gratuïta per a gestió de l’aprenentatge (e-learning), que permetrà gestionar usuaris, facilitar materials didàctics i fer el seguiment per a la formació laboral, etc.
La beca, amb una dotació de 1.000 euros mensuals, està adreçada a joves menors de 35 anys, titulats universitaris en Ingenieria i Tecnologies de la Informació i tindrà una duració de 6 mesos, prorrogable a un any. El termini per a la presentació de la documentació adient serà de 15 dies naturals a partir de la publicació del BOP de València.
Per a Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic: “des de l’Ajuntament d’Alzira, seguim apostant per la formació pràctica i de qualitat per preparar als joves per a un mercat laboral cada vegada més competent. Al mateix temps anem a posar a disposició de la ciutadania de tot un sistema integrat per a facilitar la seua formació contínua el que permetrà majors oportunitats per a trobar un lloc de treball”.
Tant les bases com la instància estaran a la disposició de les persones interessades en les oficines d'IDEA, en C/ Ronda d'Algemesí,4 d'Alzira i es publicaran en la web municipal i en idea-alzira.com.
Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia
Estos paletos llaman a las cosas en inglés creyendo que así disimulan su falta de cultura y su pasión por la chapuza. ¿Costaría mucho llamar a las cosas por su nombre en castellano o valenciano?.
Van por ahí con anglicismos ridículos y sin embargo en la Avda Santos Patronos no saben ni pintar las lineas discontinuas de forma recta.
Presumen de un inglés que desconocen y sin embargo la pintura de las fachadas rehabilitadas se les caen a los cuatro días de hacerse la foto.
Pintan la zona azul de Pintor Parra como un mono borracho y a los pocos días reforman las aceras y quedan obsoletas las rayas.
Enseñanza virtual : e.learning.
Ensenyança virtual : e.learning. (RACV)
Mientras existan los equivalentes en castellano o valenciano, usar el inglés es una horterada propia de catetos.
saludos.
No encuentro el enlace a las bases de la beca ni información sobre la misma ni en la página de idea ni en la del ayuntamiento tal y como se indica en el texto, alguien puede mandar el enlace? Me gustaría pasárselo a un par de amigos ingenieros.
Y otra cosa, no acabo de entender para qué es la beca? para pagarle a alguien para que haga una plataforma para el ayuntamiento?
Habrá que ver quién se presenta para la recepción de la beca y quién sale elegido y porqué...
Viejo, juraría que lo de catetos es no saber inglés.
Álex (con acento), de catetos en no poner acento en tu propio nombre.
Alex, hay mucho cateto suelto por el mundo hablando inglés, hasta incluso en USA los hacen presidentes.
Hablar inglés no es sinónimo de tener cultura, en cambio usar una lengua foránea para expresar conceptos que pueden ser expresados en la lengua propia si es propio de horteras. Nunca me atrevería a llamar catetos a los que no saben inglés y en cambio no tengo ningún inconveniente en llamar catetos a quienes lo usan de forma indebida.
saludos.
Añadir un comentario