Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 7 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Alzira va celebrar ahir el Dia Internacional de la Ràdio i la TV a favor de la infància

El programa “El dia per davant” es va dedicar a este tema, oferint una programació feta per els xiquets i sobre els xiquets


 

._000519 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació i Infància, es va adherir ahir a la celebració del Dia Internacional de la Ràdio i la TV a favor de la Infància amb una programació especial a Alzira Ràdio, emissora municipal.

El programa “El dia per davant”, de Ma. Carmen Cano, es va dedicar a este tema, oferint una programació feta per els xiquets i sobre els xiquets.

En un primer moment, el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira de Secundària va intervindre per tal d’explicar qui són, a qui representen, com funciona el consell i què fan a les reunions mensuals, entre d’altres. Van estar acompanyats per la tècnica d’Infància, Pilar Montalvà, que es va encarregar d’explicar els detalls del Dia Internacional que ahir se celebrava.

També participaren en el programa els alumnes de 2n d’ESO de l’IES Josep Maria Parra i la seua professora de la classe plurilingüe de tecnologia per a contar com treballen i els projectes que porten avant en eixa assignatura. També han analitzat el paper dels mitjans de comunicació digitals davant als analògics.

Recordem que amb la declaració d’Alzira com a Ciutat Amiga de la Infància es van assumir una sèrie de compromisos, entre estos la celebració dels dies internacionals d’UNICEF, com el que commemoràrem ahir, el de la Televisió i la Ràdio a favor de la Infància. L’objectiu de la celebració dels dies internacionals és contribuir en tot el món amb el compliment dels objectius de la carta de Nacions Unides i sensibilitzar el públic al voltant de temes polítics, socials, culturals, humanitaris o relacionats amb els drets de les persones. Són ocasions per a promoure accions nacionals i internacionals i despertar l’interés sobre programes i activitats de Nacions Unides.

Com ja sabem, en la Convenció sobre els Drets dels Xiquets i Xiquetes s’inclou el dret a la llibertat d’expressió, el dret d’oferir i rebre informació i el dret d’expressar les seues opinions en els mitjans de difusió. En este tema, els mitjans de comunicació juguen un paper important, ja que poden actuar, de manera que donen a conéixer les idees, opinions i possibles solucions als temes que els preocupen els xiquets i xiquetes i el que els agradaria que canviaren, i així poder expressar-ho d’una manera més creativa.

Per tant, per mitjà de la televisió i la ràdio es pot donar a conéixer la visió que tenen els xiquets i xiquetes del món que els envolta i poder expressar-la arribant a tota la gent possible. A més a més, es dóna a conéixer el potencial d’estos mitjans de comunicació i com podem aprofitar-los amb una finalitat educadora.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000331
.-000100
.-000466
.-000260



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialJuventudMedios de Comunicación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Martes - 08/03/2018
En la radio española sólo hay dos programas míticos: Protagonistas y El dia per davant.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal