Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de abril de 2010
Clic en la foto para ampliar

Alevins del Nou Bàsquet Alzira campions en Benifaió
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els alevins del Nou Bàsquet Alzira campions d’un torneig a Benifaió

En la final tiraren de garra i coratge


 

Els nostres alevins es van proclamar diumenge passat campions del Dia del Mini de Benifaió, pertanyent al Circuit Dies del Mini 2010 que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

El torneig va tindre el seu moment culminant en l’emocionant final, en la qual el Nou Bàsquet Alzira es va imposar als amfitrions, el C.B.M. Benifaió Roig, per tant sols dos punts de diferència, després d’haver remuntat un desavantatge de dèsset punts en contra.

En la fase prèvia, els alevins que entrena Fran Pérez “Villa” van quedar enquadrats en un grup complicat, amb el C.B.M. Benifaió “C”, el Jòvens  Almàssera 98 Blanc i el C.B. Algemesí.

El primer encontre el disputaren contra el Jòvens Almàssera, partit que es va complicar per moments degut a les imprecisions dels nostres jugadors i als desajustos defensius. Però tot es va poder solucionar al final i es va obtindre una victòria molt treballada per 33-29.

Sense quasi temps per a reparar forces, tocava enfrontar-se al C.B. Algemesí. Els deixebles de Villa eixiren a la pista molt més concentrats que en el partit anterior i cometeren menys errors, aconseguint ràpidament un còmode avantatge en el marcador que van saber administrar fins al final (42-18).

En l’últim partit d’esta primera fase tocava medir-se al, en principi, rival més assequible del grup, el C.B.M. Benifaió “C”. El tècnic alzireny va aprofitar l’ocasió per a repartir minuts entre tot el planter. Els jugadors respongueren i guanyaren amb autoritat. El Nou Bàsquet Alzira acabava com a primer de grup i es classificava brillantment per a la final.

En el partit decisiu els esperaven els amfitrions del C.B.M. Benifaió Roig, un conjunt potent que té a diversos jugadors en les sessions de tecnificació que organitza la Federació Valenciana. La gran final es presentava molt atractiva i no va decebre al públic que es va donar cita al pavelló municipal de Benifaió.

Després d’un primer quart molt igualat, jugat de poder a poder per tots dos equips, en el segon el Nou Bàsquet Alzira va baixar la intensitat del seu joc, cosa que van aprofitar els locals per a obrir una distància de deu punts en el marcador. En el tercer parcial, els alzirenys tornaren a donar mostres de la seua garra sobre la pista, però no aconseguiren reduir diferències.

En la represa, els homes que entrena Villa van tindre un nou baixó en el seu joc i l’avantatge a favor del Benifaió Roig es va situar al voltant dels catorze punts. Però la cara de l’equip va canviar de manera radical en el quint període. El conjunt alzireny va eixir molt més agressiu, realitzant una defensa pressionant que els va permetre reduir distàncies fins als deu punts amb els quals es va arribar al sext període.

En l’últim quart, els nostres alevins tiraren de garra i coratge, i es posaren dos punts per davant en el marcador quan faltava poc més d’un minut per al final. El C.B.M. Benifaió va disposar encara de dos atacs per a empatar el partit, però els nostres jugadors apretaren les dents en defensa i aconseguiren una victòria molt treballada per només dos punts (43-45). Una vegada acabat el partit, tocava disfrutar del triomf i destapar les botelles de xampany.

Per part del Nou Bàsquet Alzira jugaren Ferran Soler, Ignacio Furió, Omar Youbi, Miquel Nadal, Ivan Roig, Luis Tarragó, Jorge Belda, Miquel Sanjuán, Ernesto Laudes, Pau Albiñana, Carlos Hungría, Josep Sanjuán, Arancha Solá i Paula Solá.

 

Enhorabona campions!

 

Nou Bàsquet Alzira

 

 

 


 

 


              


               

.-000002 .-000003 .-000004 .-000006


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal