Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 1 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira agraïx el seu treball als 35 joves de 'La Dipu et Beca 2018'

L’alcalde va estar l’encarregat de lliurar-los un certificat del seu treball


 

 .-000079
 ._000539

Ahir es va celebrar al saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira un acte d’agraïment als 35 becaris i becàries del programa “La Dipu et Beca 2018”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, així com els tutors dels diferents departaments on han portat a terme la seua tasca, van acompanyar els joves en este acte on es va projectar un vídeo del treball. L’alcalde va estar l’encarregat de lliurar-los un certificat del seu treball i dirigir-se de nou als joves, com ja ho va fer el passat mes de juliol per tal de donar-los la benvinguda.

Enguany, han disfrutat d’esta beca 35 beneficiaris/àries (un més que l’any passat), cosa que ha permés que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, hagen realitzat pràctiques formatives remunerades en els distints departaments municipals al llarg dels mesos de juliol i agost amb una dedicació de 20 hores setmanals, un total de 172 hores.

Gómez va destacar: “Estes beques són molt importants per una doble vesant, d’una banda vos permeten desenvolupar-vos com a professionals en situacions reals i posar en pràctica els coneixements que treballeu a classe, i d’altra a nosaltres ens enriquix com a administració pública tindre la visió de gent jove, d’alzirenys i alzirenyes amb coneixements renovats que aporten nous punts de vista als diferents departaments”.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543

A més Gómez va manifestar “Volem agrair la vostra dedicació al llarg d’estos mesos d’estiu i esperem que l’experiència haja afavorit la vostra trajectòria professional. Ens encantaria poder tornar a coincidir amb vosaltres i amb la vostra creativitat, i professionalitat en properes convocatòries”

Respecte a les dades econòmiques, l’Ajuntament compta amb una subvenció del 80% (27.200€) de la Diputació de València, una aportació municipal del 20%, (6.800€) i de la Seguretat Social (2.691€).

 

Distribució becaris 2018

Els joves han treballat amb les indicacions d’un tutor que ha dirigit la seua tasca al llarg de l’estiu. Entre altres, els becaris han format part de:

Departament de l’Arxiu: 2 persones

Departament de Serveis Socials: 3 persones

Departament de Festes: 2 persones

Departament d’Organització i Funció Pública: 2 persones

Departament d’Esports: 3 persones

Departament de Sanitat: 2 persones

Departament d’Informàtica: 1 persona

Departament del MUMA: 3 persones

Departament de Serveis Públics: 1 persona

Departament del SERVAL: 2 persones

Departament de Medi Ambient: 1 persona

Departament de Recaptació: 1 persona

Departament de Comunicació: 1 persona

Departament d’Alzira Ràdio: 1 persona

Departament de la Biblioteca: 2 persones

Departament del CIJ: 1 persona

Departament del PROP: 1 persona

Departament d’IDEA: 6 persones

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


  

.-000331
.-000100
.-000466
.-000260




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal