Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
martes, 11 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira convoca el II Concurs de Redacció Juvenil en Valencià

La data límit de presentació serà el dia 16 de novembre de 2018


 

  ._000564

L’Ajuntament d’Alzira, a través del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià (SERVAL), impulsa per segon any consecutiu el II Concurs de Redacció Juvenil en Valencià, adreçat a estudiants entre 12 i 18 anys matriculats en centres educatius d’Alzira.

El tema d’enguany, “Els llibres canvien el món”, s’ha triat, segons la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, “perquè els llibres són la base del treball dels estudiants en el centre educatiu, ja que principalment a partir d’estos i de l’explicació dels professors aprenen. A més, els llibres els aporten altres visions del món i els fan ser més tolerants, a part de ser una meravellosa font d’entreteniment”.

La data límit de presentació serà el dia 16 de novembre de 2018. Els treballs hauran de ser escrits únicament en valencià i tindran un màxim de 4 fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara.

El jurat estarà presidit per la regidora de Cultura i compost pel tècnic de Promoció Lingüística i dos persones qualificades i vinculades al món de l’ensenyament.

Hi podran participar tot l’alumnat matriculat en col·legis i instituts d’Alzira dels nivells següents: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. S’establixen tres categories que comprendran els cursos següents:

Categoria A: 1r i 2n d’ESO.

Categoria B: 3r i 4t d’ESO.

Categoria C: Batxillerat i Cicles Formatius.

L’autor/a de la millor redacció de cada categoria obtindrà el primer premi de cada categoria, que serà un ordinador portàtil. A més els primers premis seran publicats en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira. També podran haver-hi accèssits (segons premis) en cada categoria. Tots els participants que resulten premiats obtindran, a més, una tauleta digital i/o un lot de llibres.  Els concursants guanyadors rebran el premi en un acte públic que se celebrarà el 14 de desembre de 2018 al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000500VD

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 11/09/2018
No saben escribir en castellano y pretenden que lo hagan en valenciano.
¡Y encima corrige el SERVAL! Los que estaban en Babia cuando lo del monolito... ¡Lástima! Porque no cumplo los requisitos, si no me presentaba y algún premio me caía.
Jose - 11/09/2018
Alguien me podría decir si ir disfrazado de estelada y saber la letra dels segadors puntúa mas? es para un amigo. Gracias.
fallera - 11/09/2018
si fueses a un concurso de disfraces asi seguro que lo ganarias por que estarias muy rediculo y darias mucha risa

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal