Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 5 de enero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La carta dels Reis Mags

“Estem molt vellets i cada vegada hi ha més i més xiquets i xiquetes al món...”


 

 

Mamà, mamà... les meues amigues de l’escola diuen q els Reis Mags sou els pares, és ceeeert??

La mare de Maria somriu, li fa un bes i li diu:

-Mira Maria... T’he d’ensenyar una cosa que guarde de fa 7 anys.

La mare de Maria trau d’un calaix un sobre blanc, l’obri i li diu a Maria:

- Aquesta carta la vam rebre en casa el dia que vas nàixer. És una carta escrita pels Reis Mags i que ens demana que els fem 3 favors. Vols que te la llisca?

- Si mamà, per favoor!

“Estimats pare i mare de Maria, som els Reis Mags. Sabem que acaba de nàixer Maria. És una xiqueta preciosa que vos farà molt feliços als dos. Ja sabeu que cada 6 de gener nosaltres anem en silenci a casa de tots els xiquets i els deixem uns regalets per a celebrar el naixement de Jesús i també per fer-los vore lo orgullosos que estem d’ells. Però a partir d’ara no ho podrem fer perquè estem molt vellets i cada vegada hi ha més i més xiquets i xiquetes al món. Se’ns fa força difícil anar a casa de tots. A més, ahir em vaig caure del camell i em vaig trencar el braç (sóc Melxor, una mica maldestre); Gaspar és cada dia més lent perquè ha de caminar amb l’ajuda d’un bastó i Baltassar, el nostre vellet Baltassar!, s’oblida sempre d’on te les llistes dels regals. Com veus...ja estem molt majors i necessitem que ens feu aquests 3 favors molt importants:

- El 1r és que ens ajudeu a posar els regals als xiquets. Cada pare i mare faran el nostre treball el dia de Reis. Llegiran les cartes dels seus fills i, amb la mateixa il·lusió que la nostra, els col·locaran al lloc on sempre ho feiem nosaltres. Així tots els xiquets del món tindran els seus respectius regals i podrem descansar i veure, des de lluny, les seues caretes d’alegria.

- El 2n. Com tot açò és un gran secret, no li hi podreu dir a Maria fins que faja 7 anys. Quan arribe a ixa edat, ja serà major i sabrà guardar-nos ella també el secret. Els més xicotets no deuen saber que nosaltres ja no podem portar els regals i que ens ajudeu perquè sinó... què pensaran de nosaltres? On estarà la magia? El secret es pot dir als xiquets responsables, als que poden entendre que nosaltres els estimem molt i que per això demanem ajuda als seus pares, les persones que més els estimen a ells.

- I el 3r favor. Alguns pares que ens ajuden estan malalts o no tenen diners per a comprar regals als seus fills. I també hi han dels que no tenen la sort de tindre als seus pares. Per això, necessitem que els vostres fills es fagen passar “una mica” per Reis Mags i compartisquen alguns regals amb els xiquets i xiquetes que no tenen tanta sort com ells. Res més. No serà massa, veritat?

Quan Maria vos pregunte per primera vegada qui són els Reis Mags, llegiu-li aquesta carta. Entendrà perquè nosaltres hem confiat en vosaltres per fer el nostre treball. Perquè sou les persones que més els estimeu i entendreu en el món i que millor podeu vore el seu enorme i bondadós cor.

De part de Melxor, Gaspar i Baltassar...

S.C.

 Perquè no es perga mai la il·lusió d’estos dies

I perquè sense xiquets no existiria el Nadal, no hi hauria Dia de Reis

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SeccionesRincón literario

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal