Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira acull els millors halteres este cap de setmana

Dissabte tindrà lloc la XVII Copa d’Espanya d’Halterofília, que comptarà amb l’actual campiona del món, Lydia Valentín


._000613

Hui s’ha presentat en roda de premsa la XVII Copa d’Espanya d’Halterofília, que se celebrarà al pavelló Pérez Puig d’Alzira el proper dissabte 23 de febrer. A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el president de la Federació Espanyola d’Halterofília Emilio Estarlik, i la presidenta del Club d’Halterofília d’Alzira, Mónica Carrió.

Els millors halteres d'Espanya lluitaran per tal d’aconseguir una plaça enguany i intentar classificar-se per a Tòquio 2020.Es tracta d’una prova del més alt nivell esportiu, que comptarà amb atletes com Lydia Valentín, Andrés Mata o Josué Brachi, figures de l'halterofília espanyola reunides per a rememorar la nostra gran estrela alzirenya, Lorenzo Carrió. “Lorenzo reflectia els valors de l’esport. La nostra ciutat està al món gràcies a l’halterofília i sobretot a Lorenzo”, assegura Gómez.

La competició suposarà una presa de marques per a seleccionar l'equip espanyol que competirà en el Campionat Europeu 2019. Es disputarà en 4 tandes, que tindran lloc a les 10.00 h, 11.30 h, 13.00 h i 16.15 h. i en les quals participaran un total de 26 halteres. La jornada finalitzarà amb la inauguració de la tarima “Lorenzo Carrió”, que es traslladarà des de la seua ubicació habitual en el pavelló Julián Perea fins al Pérez Puig. L’homenatge estarà conduït per David Chordà, amic de la família i autor de llibre amb la història del Club , publicat el passat 2011. L’acte finalitzarà amb el lliurament de trofeus en acabar l’homenatge.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532 


Per la seua banda, Mónica Carrió ha agraït a l’Ajuntament, la Regidoria de Esports, que dirigix Aida Ginestar i la Federació la seua col·laboració per tal de poder portar a Alzira esta competició en memòria del seu germà: “Vull destacar la gran resposta del món de l’halterofília que ha donat el seu suport al memorial, tant des del punt de vista dels atletes, clubs, jutges i fins i tot patrocinadors que no han dubtat a fer costat, per Lorenzo”.

Carrió, que també va ser junt amb el seu germà una esportista olímpica, ha remarcat la participació del atletes locals com Tomás Sanchis i Alba Sánchez “estan molt ben preparats i de segur que tenen una gran participació”. A més, ha manifestat la importància de poder viure a la nostra ciutat un esdeveniment d’esta importància que fomenta la il·lusió de les bases de l’esport.

L’organització ha confirmat l’assistència aproximadament de 60 persones, entre entrenadors i esportistes.

L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania un servei gratuït d’autobús que eixirà des de la plaça del Regne al pavelló Pérez Puig, mitja hora abans de cada tanda, a les 9.30, 11.00, 12.30 i 15.45 hores. De la mateixa manera es podrà fer ús del bus des del pavelló fins a la plaça del Regne.

 

LLOC I DIA: el proper 23 de febrer de 2019 al pavelló Pérez Puig d’Alzira al carrer Ronda d’Algemesí, 0 https://goo.gl/maps/zBEJgd8vDpC2

 

HORARIS DE LES COMPETICIONS a les 10.00 h, 11.30 h, 13.00 h i 16.15 h

 

L'acte de lliurament de trofeus i la inauguració de la tarima a nom de Lorenzo Carrió, es realitzaran en acabar la competició de les 16.15 hores. (Aproximadament cap a les 17.30 de la vesprada).

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000500

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal