Domingo, 19 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.253 Año: 18 Noticias: 46.060 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de mayo de 2010
Clic en la foto para ampliar

Carles Aranda
Ver imágenes de esta noticia
1

 El regidor del BLOC d’Alzira, Carles Aranda, contesta al regidor Bernardo Parra demanant la seua dimissió com a mostra de coherència

Aranda: “L’auditoria d’Alzira Ràdio és clara: A 31 de desembre del 2008, com a conseqüència de les pèrdues incorregudes (-30.855,74 €) el patrimoni net de la Societat és inferior a la meitat del capital social i el capital circulant és negatiu”


 

Em veig sorprès per les declaracions efectuades pel regidor delegat de les empreses públiques municipals Bernardo Parra en què em qualifica de mentider i fins i tot demana la meua dimissió per fer pública la greu situación econòmica d'Alzira Ràdio.

En primer lloc, recordar-li al Sr Parra que no va estar present, a pesar de ser el responsable, en la Comissió Informativa d'Hisenda de dimarts passat 11 de maig on es va donar compte de les Auditories als comptes anuals corresponents a l'exercici de 2008 de les societats municipals entre elles, Alzira Ràdio.

Els comptes són auditats per una empresa externa: BDO Audiberia i els seus informes són de data 1 d'abril del 2009, encara que se'ns faciliten a l'oposició amb data maig del 2010.

De la citada auditoria (que vostè ha de conèixer) destaquen els següents aspectes de l'emissora municipal:

“L'estat de canvis en el patrimoni net de l'exercici de 2008 presenta errors, no reflectint els canvis haguts en l'exercici ni el saldo final al 31 de desembre del 2008, per la qual cosa no expressem opinió respecte d'això”.

“A 31 de desembre del 2008, com a conseqüència de les pèrdues incorregudes (-30.855,74 €) el patrimoni net de la Societat és inferior a la meitat del capital social i el capital circulant és negatiu”.

L'informe de l'Interventor Municipal de 5 de maig del 2010 és molt clar respecte d'això i assenyala:

“En el mes d'abril del 2010 va tenir entrada a l'Ajuntament els informes definitius d'auditoria elaborats per l'empresa BDO Audiberia Auditors SL a les tres empreses municipals per a l'exercici 2008. La presentació d'aquests informes es realitza fora del termini legal establit (quinze de maig de l'exercici següent a què corresponguen article 212 del TRLRHL)”

Aquest retard d'un any, Sr Parra, és de la seua responsabilitat com a regidor delegat de les empreses municipals.

 

 

“Sr. Parra, davant aquestes conclusions

qui ha de demanar perdó és vostè”

 

 

De l'estudi de les auditories, la Intervenció Municipal, considera convenient ressaltar el següent:

“La societat Alzira Ràdio no genera recursos suficients per a finançar per si mateixa la seua activitat i, a la vista del resultat dels exercicis d'activitat, presenta una tendència deficitària a llarg termini. Per això, hauria de realitzar un Pla EconomicoFinancer a llarg termini (mínim tres anys) que assegure la viabilitat de l'activitat; evite l'excessiva dependència econòmica de l'Ajuntament i complir amb la Llei General d'Estabilitat Pressupostària…”

Crec Sr. Parra que, davant aquestes conclusions de l'empresa Auditora externa i de l'Interventor Municipal, qui ha de demanar perdó és vostè i si vol presentar la seua dimissió junt amb el director de l'emissora (el sou del qual - 30.000 €- no està inclòs en els comptes de l'emissora sinó en el pressupost de l'Ajuntament) ho acceptaríem com una mostra de coherència.

Com vostè pot comprendre dir per la seua banda que al tancament de l'exercici de 2009 l'emissora municipal va tenir un benefici de 21.000 €, no se'l pot creure ningú, per la qual cosa vaja traient les factures dels calaixos i comptabilitzar-les a l'any que correspon, facilitant tota la informació a l'empresa auditora.

Carles Aranda

Regidor BLOC Alzira

 

 

Documentación aportada a esta noticia

 

1   Cuentas e informes de Alzira Ràdio – Clic aquí


2   Dictamen legalidad 2008 de Alzira Ràdio – Clic aquí


3   Informe operativa 2008 de Alzira Ràdio – Clic aquí

 

 


 

 

              

               

.-000002 .-000003 .-000004 .-000006


 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Archivos de esta noticia  -  Si tu navegador no abre estos archivos, pulsa el botón derecho del ratón y selecciona la opción "Guardar enlace como".

CUENTAS E INFORMES DE ALZIRA RÀDIO
DICTAMEN LEGALIDAD 2008 DE ALZIRA RÀDIO
INFORME OPERATIVA 2088 DE ALZIRA RÀDIO

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialMedios de Comunicación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

opinador - 25/05/2010
Muy bien Carles. Así se hace. Demuestras que eres el político más honrado y serio de todos. Aportas datos, cosa que no hace el señor Parra. Esto es lo que quiere ver el pueblo, datos objetivos y no rencillas y criticas constantes. Enhorabuena y siga por ese camino.
molt be carles - 25/05/2010
enhorabona al senyor don Carles per la seua serietat i dir les coses com son aixi deurien ser tots els politics i callar a qui no te raó si isa enpresa no es viable en estos temps no pot continuar niha que apretarse be en cinturo son masa duros per ningun guany no se pot tirar els dines a la basura.
Alzirenya - 25/05/2010
Pense que aquest senyor diu les veritats a mitges com molts polítics fan per a condicionar a la gent. Referent a l'opinió que tenen vostés d'ell, em fa somriure, doncs si fora el més honrat i serios de tots; i tots els alzirenys pensaren com vosaltres, aquest senyor sería l' alcalde d'Alzira. A part de criticar hi ha que saber governar i portar endavant una població.
Molt be - 25/05/2010
En primer lloc felicitar a Carles per ser com és i per dir veritats que a vegades fan mal però coneguent-lo sé que ho fa pel bé del seu poble.

Alzirenya el teu raonament cau pel seu propi pes ja que si així fóra Zapatero segurament no seria president d'Espanya, ni Rajoy, ni Camps de València. Carles Aranda ha demostrat sobradament la seua tasca d'oposició constructiva i si hui no és alcalde d'Alzira és perquè és del Bloc i no del PP.
Alzirenya - 25/05/2010
Pel seu poble o per la popularitat i el vot??
Pense que estàs equivocat, Camps, si hui es feren les eleccions a la Generalitat, ell continuaría seguent president aleshores ja vorem el que passa d'así un any i em donaràs la rao.
Referent a Zapatero, ha demostrat a tots els espanyols que l'han votat que els ha enganyat. Diu unes coses i fa unes altres. Despilfarra els diners de tots i no sap governar. Es evident que molts del ciutadans que l'han votat no continuaran donant-li el seu suport.
Vuic fer-te un aclariment, aixi com a la Generalitat o l'Estat es vota a un partit per ideologies. En un Ajuntament es vota a la persona i al seu equip de govern. Un eixample clar es Polinyà de Xuquer, alli l'alcadía es EUPV, al igual que en Barxeta,... I aquests pobles com son Albalat dels tarongers, Almoines, Guardamar, Xeresa, entre altres... governa el BLOC.
Yani - 25/05/2010
Voy a repetir el comentario que he puesto en la noticia del Sr. Bernardo Parra porque creo que aquí vuelve a tener sentido.
Sr. Parra que mania con que vayamos al ayuntamiento. Mire, por si usted no lo sabe le diré tres cosas.
1º - Allí nunca encuentras a nadie (a no ser que vayas al Glasons).
2º - Si lo encuentras, te ponen mil pegas y te van pasando como una pelota.
3º - ¿No será más facil lo que ha puesto el Sr. Carles Aranda en la contestación que le hace a usted? Tan simple como colgar en este diario las cuentas. Eso es facilitar las cosas, si señor, y ser claros. Tambien le ha ahorrado faena porque si empezamos todos a ir a su despacho igual les agobiabamos y serian muchas pelotas para pasar. Ahora, comodamente lo podemos leer en este diario. Ustedes dicen que vaya la gente a preguntar porque saben que no van a ir, que ya nos conocemos todos el percal hombre: "lo siento, está en una reunión", "vuelva usted otro día que ahora no le pueden atender"... Que esto ya es viejo señor Parra lo de cansar al personal. Los datos son públicos y el sr. Aranda nos los ha facilitado con mucha claridad. ¿No es eso más facil? Ustedes siempre a complicar.
Nota: no soy del Bloc ni de ningún partido, es más, no voy ni a ir votar en las próximas porque ya no creo en la política de este país después de tanta corrupción socialista y pepera, que aquí no se salva ni Dios.
Gracias al Sr. Aranda y a este diario por facilitarnos las cosas.
Santi - 25/05/2010
Por fin alguien dando datos ¿y ahora queeeeee?
Picaro - 25/05/2010
He llegit be? A vore, a vore... "vaja traient les factures dels calaixos i comptabilitzar-les a l'any que correspon". Digueu-me que ho he llegit be. Açò és molt fort, ¡aquí hay tomate!!!!!!!
salva - 25/05/2010
Querida Alzirenya ¿no te das cuenta que cuanto mas argumentos buscas peor vas quedando y mas en ridiculo quedas? Haceis todos lo mismo y cuando no podeis seguir defendiendo el tema en cuestión, como es en este y otros casos, sacais a pasear el que si ZP esto o lo otro, o si el PSOE o el BLOC, no tienen credibilidad o cualquier cosa que se os ocurre para eludir las responsabilidades de lo mal hecho. Eso si, cuando haceis algo que puede estar bien, lo publicitais a bombo y platillo en todos los medios de comunicación. De verdad, en estos casos dais pena, cuando lo mas sencillo y politicamente correcto, es aceptar el error y pedir disculpas y si es necesario en los temas graves, presentar la dimisión. Pienso que deberías pedir disculpas al Sr. Aranda por todas las incorrecciones que has cometido en tus diferentes comentarios sobre este tema. Animo y que se note lo demócrata que eres. Un saludo
opinador - 25/05/2010
Lo curioso es que Carles ha pasado de ser "vocero de la mentira" a decir "mitges veritats". Lo próximo será reconocer que Parra se ha pasado de frenada y que debe dimitir por su nefasta gestión.
Jaume - 25/05/2010
Vamos a ver al señor Parra debería caerle la cara de vergüenza al ver las cuentas, mentir, mentir y mentir, o sea acusa al señor Aranda y pide su dimisión cuando a la vista de la información el que debería dimitir Parra primero por mentir y segundo por pedir la dimisión de Aranda cuando las criticas de Aranda son ciertas. Muy bien Aranda! Dimisión de Bernando Parra ya!

¿Alzirenya estas segura que la gente vota a la persona? En un pueblo es posible, pero en una ciudad de 44.000 habitantes, la mayoría no conocemos personalmente a Bastidas y además crees que arrasaría sí se presentera por Esquerra Republicana de Catalunya? Evidentemente se quedaría fuera de la alcaldía y es muy posible que no conservara ni una acta de concejal!
Benito - 25/05/2010
¡Zas, en toda la boca!
El señor Aranda ha demostrado seriedad mostrando los datos y dice mucho a su favor.
Yani, ¿Glasons es el cuartel general de algunos concejales? ¡Qué barbaridad! Cualquier día los vemos en un Sálvame de Ribera TV.
Alzirenya - 26/05/2010
Mira Salva, jo no t'ha faltat el respete, aixi que tú tampoc me'l faltes. No tingues ganes de possar-me a la teua altura, els meus pares m'han donat una gran educació.
Simplement he dit que aquest home diu les veritats a mitges com molts polítics, sols té les dades del 2008 i no del 2009. Dir-te Salva que tinc dret a opinar i dir el que pense, no tinc el perquè de demanar disculpes al Sr. Aranda, aleshores jo no li he faltat el respecte ni he difamat sobre ell.
I referent al que he dit de qui governa en alguns ajuntaments de la Comunitat Valenciana, ha sigut per a respondre a "Molt be", que ha dit que el Sr. Aranda no governa a Alzira perquè no es del Partit Popular i jo amb dades li he dit que tots el Ajuntaments no estàn governats pel PSOE ni pel PP, que la gent normalment vota a la persona en les corporacions locals.
Alzirenya - 26/05/2010
He comés un xicotet error en la conjugació verbal. Repetisc la frase "No tinc ganes de possar-me a la teua altura".
paquita - 26/05/2010
Este articulo con los datos que nos pone aquí el Sr. Aranda está fenomenal pero resulta que también tenemos ahora el del Sr. Parra. ¿A quién tenemos que creer?. Puff, que lío tienen montado estos señores y además es que esto provoca una confusión para morirse.

Por cierto Yani, ¿alguna vez has ido al ayuntamiento a buscar al Sr. Parra?. ........¿no estaba allí?............¿has ido a buscar a otro concejal y generalizas?.........No me puedo creer que cada vez que pases por el ayuntamiento preguntes por los 21 concejales que componen la corporación y no haya ninguno

Este es el mayor problema que tenemos los españoles, que todo lo generalizamos

Yo no pienso que porque ZP sea un poco inepto llevando un país todos lo militantes del PSOE sean igual.............

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal