Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

  Els equips del Nou Bàsquet Alzira en la lluita per l’ascens

A falta de dos jornades de lliga, els equips del Nou Bàsquet Alzira afronten el final de temporada situats en els llocs de privilegi de la classificació


._000645

A falta de dos jornades per a l’acabament de la lliga regular, els diversos equips del Nou Bàsquet Alzira afronten el final de temporada situats en els llocs de privilegi de la classificació, immersos en la lluita final per a aconseguir l’ascens a la categoria superior.

El Sènior Masculí que milita en categoria Preferent obtenia una contundent victòria 53-72 en la pista del líder N.B. Paterna en un encontre que dominaren des del primer quart.Esta victòria manté els blaugrana amb opcions de disputar al C.B. Algemesí la segona plaça que comporta l’ascens a categoria Autonòmica. Amb 22 victòries i un partit disputat menys que Algemesí, el N.B. Alzira deurà guanyar els dos duels restants contra Oliva i Teulada i esperar una ensopegada dels taronja contra el C.B. Sueca Pintulac.

L’equip Sènior Masculí de 2ª Zonal, després de derrotar 78-56 a GP Automocion Anna, amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes,manté el segon lloc al grup E que li donaria l’ascens automàtic i al que també aspiren SalónHoróscopoEnguera (15-5) i N.B. Xàtiva amb una victòria menys. Els jugadors que dirigeix Fran Villa afronten un duel decisiu el proper divendres a Xàtiva que pot deixar-los amb un peu en 1ª Zonal a falta d’una jornada.

No menys brillant està sent la trajectòria del Sènior FemeníNadalfret N.B. Alzira. La seua victòria 55-45 davant El Pilar permet les alzirenyes coronar-se com a primeres de grup. Tan sols una victòria en undels dos partits que resten les classificaria per a jugar les fases finals de la categoria. Després d’un any sense bàsquet femení en categoria sènior a la nostra ciutat, les xiques de Sonia Pascual han tornat amb nou impuls i per a quedar-se.

Per rematar les bones notícies de l’última jornada, l’equip Júnior Autos Leal N.B Alzira s’emportava la victòria 82-66 davant EsetOntinet després d’un intens encontre disputat al Pavelló Perez Puig amb gran assistència de públic. Els júniors alzirenys, que has estat capaços de superar una autèntica plaga de lesions al llarg de la temporada, asseguren així la tercera plaça que els dona dret a disputar la fase d’ascens a categoria Autonòmica. Davant este il·lusionant panorama, els aficionats alzirenys es disposen a viure dos jornades finals plenes de emoció i tensió competitiva.

Nou Bàsquet Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

              
.-000474                                                                     .-000130              

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

J. BALAGUER - 03/04/2019
En primer lugar dar la enhorabuena a todos los equipos y agradecer a la directiva,entrenadores/as y en especial a todos los jugadores/as por los meritos yá conseguidos espero siga la progresión y consigamos muchos más triunfos para el Nou Basquet Alzira, agradecer también a la gran afluencia de espectadores que hay llevado a los equipos a lo más alto. No quisiera olvidarme también del apoyo del Exmo. Ayuntamiento por la apuesta de este deporte en (instalaciones, material,etc). Ánimo en este tramo final y espero nos den muchas más alegrias.
ÀNIMO CHICOS/AS.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal