Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 20 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Continua activa l'alerta taronja per pluges i vent a la Ribera

 Segons AVAMET, a La Barraca d'Aigües Vives ja s'han registart 25,6 mm de pluja i rafegues de vent de més de 75 km/h


._000650 
._000534

Tampoc hui millorarà este panorama plujós i ventós que afecta a tot el nostre territori. Esta passada nit les pluges s'han centrat per la meitat sud de la nostra Comunitat, especialment a la província d'Alacant on han sigut persistents, localment fortes i acompanyades d'abundant aparell elèctric.
De fet, hui les pluges continuaran afectant a este mateix sector i les més persistents aniran centrant-se per les comarques del sud de València i nord d'Alacant on continuaran sumant més litres d'aigua. Menys probabilitat de pluja quant més cap al nord de Castelló ens desplacem.
Destacar el duríssim temporal marítim que afecta a tot el nostre litoral (amb ones de més de 4m. d'altura) per culpa d'un vent entre llevant i gregal que està superant els 70 i 80km/h a gran part del territori i que seguirà igual durant tota la jornada. Les temperatures seguiran situant-se en valors semblants als d'ahir.

Finalment, de cara als pròxims dies, fins al Dilluns 22 seguirà este oratge rebolicat, fred, amb dur temporal marítim de llevant i ambient hivernal. En tot cas, caldiumenge 21 sembla ser que estes pluges es podrien centrar pel sud de València i nord d'Alacant, on podrien mostrar un caràcter més persistent.
El dilluns 22, tot i que queda lluny en el termini de previsió, els models apunten a una reactivació general de estes precipitacions. Extrem encara per definir.
Això sí, el Dimarts 23 entraria el ponent i afavoriria una millora del temps més que notable amb pujada també de les temperatures.
Per últim, és important tindre en compte que en les pròximes eixides dels models podran haver alguns canvis en la localització i distribució d'estes precipitacions en funció d'on vaja situant-se esta baixa en altura que ens afecta. Inforatge estarà pendent de cada un dels detalls d'esta delicada situació que tenim a la vista.
 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira. 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 ._000557
._000556 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Caponata - 20/04/2019
Lo malo no es la agua que cae , lo malo es el viento de poniente que biene de lebante muy fuerte y es peligroso si no si solo huviese sido la agua hasta los capurrullos huvieran salido ayer por que un poco de agua no hace mal a nadie

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal