Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de mayo de 2010
Clic en la foto para ampliar

Alevins Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Nou Bàsquet Alzira acaba la temporada amb el seu torneig d’estiu

El torneig enfrontarà als benjamins, alevins i infantils del club alzireny amb el València Basquet, CB Tavernes, CB Benifaió, CB Genovés i CB Moixent


El Nou Bàsquet Alzira celebrarà este dissabte 29 de maig, per tercer any consecutiu, el seu Torneig d’Estiu de Bàsquet Base, que servirà per a posar fi a la present temporada 2009-2010. En esta edició, els benjamins, alevins i infantils del nostre club s’enfrontaran als equips del València Bàsquet, CB Tavernes, CB Benifaió, CB Genovés i CB Moixent.

En les categories de benjamins i alevins, el III Torneig d’Estiu de Bàsquet Base que organitza el club alzireny reunirà als equips del Nou Bàsquet Alzira, que entrenen José Borrull i Fran Pérez “Villa” respectivament, el València Basquet, CB Tavernes i CB Benifaió.

En benjamins, la primera semifinal enfrontarà al Nou Bàsquet Alzira i el CB Benifaió, i la segona la disputaran el València Bàsquet i el CB Tavernes, mentres que en categoria aleví, el emparellaments seran València Bàsquet-CB Benifaió per una banda, i Nou Bàsquet Alzira-CB Tavernes per l’altra. Els conjunts que guanyen els seus respectius encontres jugaran la final del torneig, mentres que els que caiguen derrotats disputaran la final de consolació.

En canvi, en categoria infantil, la competició adoptarà el format de triangular. L’infantil masculí blau del Nou Bàsquet Alzira, que entrena Alberto Lahoz, mesurarà les seues forces davant del València Bàsquet i del CB Tavernes A, mentres que l’infantil masculí blanc que prepara Rafa Ros jugarà contra el C.B Genovés i el CB Tavernes B. El torneig es completarà amb la competició infantil femenina, en què s’enfrontaran el Nou Bàsquet Alzira que entrena Pablo Brocca, el CB Tavernes i el CB Moixent.

Els partits es disputaran des de les 9 del matí i fins a les 14 hores a les dues pistes del pavelló Fontana Mogort i al Palau dels Esports. Els encontres es jugaran a quatre quarts de vuit minuts a temps corregut, excepte els dos últims minuts de l’últim període, en el qual s’aturarà el joc.

A les 13 hores està prevista la disputa de les finals en les categories de benjamins i alevins i dels últims partits en la categoria d’infantils. Una vegada finalitzats, es procedirà al lliurament dels trofeus i medalles a tots els equips participants en el torneig.

Des del Nou Bàsquet Alzira vos convidem a acostar-vos al pavelló Fontana Mogort i al Palau dels Esports per a gaudir del millor bàsquet dels nostres conjunts de base. Vos esperem.

Nou Bàsquet Alzira


  

Recomendamos los mejores profesionales en Alzira

.-000011

Flores Paquita

Más de 80 años en el sector. Flores y plantas – Más información

Baladre – Tienda de moda

Multimarcas. Para los que buscan un estilo limpio, urbano y joven – Más información

Frutas Clara

Gran variedad de frutas y verduras con una calidad excepcional – Más información

Delicatessen

Pastelería, despacho de pan, cafetería y heladería – Más información

Spazio Esclusivo

Interiorismo, Gestión de Obra, Arquitectura… – Más información

Beset

Moda infantil y juvenil. Diseño, calidad y precios asequibles – Más información

Forn Artesà S. Llopis

El pan es nuestra especialidad. También amplia gama de pastelería – Más información

 


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal