Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
miércoles, 2 de junio de 2010
Clic en la foto para ampliar

Alevins del Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El III Torneig d’Estiu posa fi a la temporada del Nou Bàsquet Alzira

Va reunir als conjunts del club alzireny, València Basquet, CB Tavernes, CB Benifaió, CB Genovés i CB Moixent


El Nou Bàsquet Alzira va celebrar dissabte passat la tercera edició del seu Torneig d’Estiu de Bàsquet Base, que va servir per a posar fi a la present temporada 2009-2010. En esta tercera edició, el València Bàsquet es va imposar en categoria benjamí, el Nou Bàsquet Alzira en aleví i els equips del CB Tavernes en les tres categories infantils.

En categoria benjamí, el Nou Bàsquet Alzira que entrena José Borrull, va vencer en la primera semifinal al CB Benifaió per 63 a 16, mentre que en la segona, el València Bàsquet es va imposar sense massa problemes al CB Tavernes per 62 a 11. En la final, el València Bàsquet es va emportar el triomf davant del conjunt alzireny per 74-42, i el CB Tavernes el tercer lloc després de guanyar al CB Benifaió per un ajustat 29-28.

En alevins, el Nou Bàsquet Alzira es va proclamar campió en derrotar en la final al CB Benifaió per 86-58, mentres que el València Bàsquet es va conformar amb la tercera posició després de guanyar al  Tavernes per 71-34. En semifinals, el conjunt alzireny, que entrena Fran Pérez “Villa”, va derrotar als de la Valldigna per 85-40 i el CB Benifaió va protagonitzar la gran sorpresa de la jornada en imposar-se al València Bàsquet per 61-52.

En categoria infantil masculina A, el CB Tavernes “A” es va imposar després de véncer primer al Nou Bàsquet Alzira Blau per un ajustat 40-37 i després al València Bàsquet “B” per 51-9. El conjunt alzireny, que entrena Alberto Lahoz, es va conformar amb la segona posició després de guanyar a l’equip taronja per 62-28.

D’altra banda, el CB Tavernes “B” es va alçar amb la victòria en la categoria infantil masculina B en guanyar els dos encontres que va disputar, el primer contra el Nou Bàsquet Alzira Blanc per 30-27 i el segon davant del CB Genovés per 33-24. Precisament, el CB Genovés es va fer amb la segona posició després de véncer en el seu duel directe al conjunt amfitrió que entrena Rafa Ros.

Finalment, en categoria infantil femenina, les representants del CB Tavernes es va proclamar campiones en véncer amb autoritat en els seus encontres davant del Nou Bàsquet Alzira per 43-29 i el CB Moixent per 43-9. En el partit pel segon i tercer lloc, les jugadores del Nou Bàsquet Alzira, que entrena Pablo Brocca, es van imposar al CB Moixent en un emocionant final per 35-33.

Els encontres es van disputar al llarg de tot el matí a les dues pistes del pavelló Fontana Mogort i al Palau dels Esports, i a la cerimònia de lliurament de trofeus a tots els equips participants va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, Eliseu Candela.

 

Fi a la temporada 2009-2010

El III Torneig d’Estiu de Bàsquet Base ha servit per a tancar la present temporada 2009-2010, en la qual el Nou Bàsquet Alzira ha disposat de nou equips i que ha culminat amb l’ascens del sènior masculí a la categoria de Preferent, després de tres temporades en Primera Zonal.

El Nou Bàsquet Alzira ja ha començat a treballar de cara a la pròxima temporada 2010-2011, en la que confia en disposar d’equips en totes les categories, des de pre-benjamins fins a sèniors. Durant el mes de juny, els equips entrenaran diversos dies i s’han organitzat també entrenaments oberts als alumnes dels col·legis i instituts de la nostra ciutat que vulguen incorporar-se a la nostra entitat.

Nou Bàsquet Alzira

 


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal