Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 6 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El grup teatral Samaruc Teatre, del Grup Social ONCE, va estrenar a Alzira la seua adaptació de 'La Ronda'

Demà divendres 7 de juny, hi haurà una 'Exhibició de Gossos Guia', a les 10:00 del matí, en la Plaça Major


.-000331

La Ronda de Samaruc Teatre és una adaptació de l'obra de escrita en 1897 per Arthur Schnitzler. És un estudi sobre la ideologia moral i de classe de la seua època a través d'una sèrie de personatges que es mostren just abans o després d'una trobada amorosa, però traslladat als nostres dies.

El Gran Teatre d'Alzira va ser l'escenari triat per a estrenar esta adaptació que va ser interpretada amb gran èxit per actors i actrius, alguns d'ells amb deficiència visual, que conformen la productora TEATRONCE. El repartiment estava format per Ana Belén Ransanz, Carlos Miranda, Maite Marco, Juanmi Sánchez, José Luís Royo, Marta Pérez, Isabel Carrión, Vanesa García, Pedro Fernández, Irene Rodrigo, Aurelio Carbonell, Juan Reyes, Jaime Ribelles, amb el vestuari de Aurelio Delgado i tot baix la direcció de Begoña Sánchez.

Esta representació teatral s'emmarca dins de les activitats programades a la ciutat d'Alzira amb motiu de la celebració del Dia de l'ONCE a la Comunitat Valenciana que es van iniciar dissabte passat 1 de juny. Les activitats continuaran amb la celebració d'una 'Exhibició de Gossos Guia' per a demà divendres, 7 de juny, a les 10.00 hores, en la Plaça Major.

Amb estos esdeveniments l'ONCE, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alzira, pretén visualitzar l'esforç que durant més de 80 anys realitza en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat, particularment de les persones cegues.

E6D

 

 

 

 

._000555 
 ._000682
  

 ._000684 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal