Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de agosto de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les pistes del pavelló municipal Fontana Mogort no es podran utilitzar durant la temporada 2019-2020

Així ho han decidit els tècnics municipals de l’Ajuntament d’Alzira després de l’informe realitzat i degut a la situació en la que es troba la coberta d’ambdues


 

.-000462

Les pistes del pavelló municipal Fontana Mogort no es podran utilitzar durant la temporada 2019-2020 degut a la situació en la que es troba la coberta d’ambdues. Així ho han decidit els tècnics municipals de l’Ajuntament d’Alzira després de l’informe realitzat sobre l’estat i la situació actual de les instal·lacions.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor d’Esports, Fernando Pascual i els tècnics municipals s’han reunit amb els clubs implicats pel tancament d’esta infraestructura esportiva. A la reunió s’ha informat de l’alternativa de derivar els entrenaments d’estos clubs a altres instal·lacions esportives, així com als CEIP de l’Alborxí i Lluís Vives i Xúquer Centre Educatiu.

El Fontana Mogort té una temporada esportiva ordinària d’utilització de 5.180 hores, sense comptar amb els campus i clínics que se solen realitzar en època estival i en períodes de vacances de Nadal i Pasqua. El tancament provisional del pavelló afectarà directament a 10 equips del Club Alzira Futbol Sala, 8 equips del Club Nou Basquet i 6 equips de L’ACD Ribera Alta Club Balonmano. També es vora’n afectats l’AEPA, el CEPAIM, ADISPAC, AFARADEM i el col·legi Sants Patrons i de manera indirecta 3 equips del Club Alzira Futbol Sala, 4 equips del Nou Basquet, 11 equips del Club Nou Vòlei Alzira, dos grans grups del Club de gimnàstica rítmica Ribera Alta Alzira i el CEAM.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “s’està treballant per intentar que tots els clubs implicats puguen realitzar la seua pràctica esportiva de la millor manera possible”. Així mateix ha volgut donar les gràcies “a la direcció i als claustres dels col·legis públics de l’Alborxí i Lluís Vives i al Xúquer Centre Educatiu, per cedir les seues instal·lacions educatives a favor de la pràctica de l’esport alzireny”.

L’ajuntament d’Alzira, encapçalat per l’alcalde, Diego Gómez, ha estat reunint-se periòdicament amb el clubs implicats per informar del problema amb el pavelló i buscar alternatives per donar servei als usuaris de les instal·lacions. L’alcalde d’Alzira ha informat que “s’està buscant resoldre els problemes dins del mes de setembre per poder donar solució al calendari de competicions esportives. Estem buscant alternatives amb altres ajuntaments veïns per fer convenis per a l’ús de les seues instal·lacions esportives cobertes”. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

.-000448 
 ._000603

 ._000

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 29/08/2019
Ya de paso que pinten esa porquería de paredes.
David - 29/08/2019
Sr. Benito, esas paredes son del Palau d'esports. El Fontana Mogort está justo al lado.

María - 29/08/2019
Ya de paso que hagan la carretera un poco más ancha ya que cuando pasas hay más de un retrovisor roto porque esta muy justo el pasar con el coche
Benito - 29/08/2019
Gracias por la aclaración David. No obstante, que se estiren y ya que están que gasten un poco más en pintura en esas paredes.
Vecino - 29/08/2019
En esta ocasión coincido con la opinión de Benito, porque si eso y las aberraciones pintadas en el campo de Venecia con brazos amputados es arte, entonces mejor hacer un bando para que la gente no coja las caquitas de los perros porque eso serían monumentos abstractos.

La pintura es como conducir: que sepan manejar los pinceles no quiere decir que sean buenos pintores y que sepan manejar un coche no quiere decir que sean buenos conductores.
Vecino - 29/08/2019
Durante la primavera pasada se tuvieron que suspender ya varios entrenamientos por las goteras por culpa de las lluvias y ya entonces se podría haber mirado el estado del techo, pero no mejor ahora cuando va a empezar la temporada y lo cierran con dos... y desde la primavera que aparecieron las goteras hasta ahora los técnicos municipales haciendo otras cosas (se supone) y en verano que era el momento ideal para arreglar el techo, no porque los técnicos estan de vacaciones y a la vuelta de las vacaciones ya lo veremos y lo vieron y fastidiaron a varios clubs deportivos y cientos de jóvenes deportistas.
Por lo menos a los clubs si no van a poder utilizar tampoco las oficinas, que les cedan las oficinas que tendrán esos técnicos en el ayuntamiento.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal