Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 16 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El poliesportiu a l'aire lliure Jorge Martínez Aspar obri també per la vesprada a partir d'este diumenge

Són més de 800 persones les que passen diàriament pel poliesportiu, ja que disposa de tot tipus de pistes per tal de facilitar la pràctica de l’esport


._000629
._000634 

El poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martínez Aspar obrirà les portes també els diumenges i alguns festius, una vella demanda dels usuaris d’estes instal·lacions esportives que es farà realitat després que el regidor de l’àrea d’Esports, Fernando Pascual, haja donat el vistiplau a esta reivindicació.

Són més de 800 persones les que passen diàriament pel poliesportiu, ja que disposa de tot tipus de pistes per tal de facilitar la pràctica de l’esport.

“Davant l’elevada utilització de les instal·lacions ens hem hagut de plantejar seriosament l’obertura, tant diumenges a la vesprada com dies festius, per tal de seguir donant facilitats a la gran quantitat de persones que fan de la pràctica de l’esport una rutina diària”, ha manifestat el regidor Fernando Pascual.

Una de les premisses que s’ha marcat el regidor és la de tindre en compte totes aquelles demandes del sector de l’esport per tal de fer-les realitat si cap la possibilitat, comptant en tot moment en el consens entre ambdós parts, clubs esportius i Regidoria d’Esports.

L’horari per a utilitzar el poliesportiu diumenges i alguns festius serà de matí en el seu horari habitual, de 9 a 14 hores, que a partir d’ara es prolongarà fins a les 21 hores, i serà este diumenge 17 de novembre el primer dia a fer efectiva la tan desitjada obertura de les instal·lacions esportives Jorge Martínez Aspar. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

  

._000534

._000643

._000645

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal