Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 7 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’escriptora alzirenya Laia Fontana guanya el 'XXVIIIé Premi Francesc Bru de Poesia en Valencià' a Canals

Amb el seu poemari “Els quatre elements”


._000746

El dissabte 21 de desembre, l’alzirenya Laia Fontana i Bria va rebre el reconeixement públic del seu darrer guardó literari: el XXVIIIé Premi Francesc Bru de poesia en valencià de la ciutat de Canals, pel seu poemari “Els quatre elements”. També van rebre aquest reconeixement Rafael Medina Martínez (el guanyador de la modalitat de narrativa en valencià per l’obra “El joc de Peter Teacher”) i F. Xavier Ferrero Calatayud (accèssit local de narrativa en valencià per l’obra “La meua bicicleta”).

L’acte es va emmarcar en la presentació del Llibre de festes de Sant Antoni de Canals 2020 al Centre Cultural Calixte III, que va estar conduït per Alicia Arnau (mestra d’infantil al col·legi Vicente) i al qual hi va assistir (en representació de la seua corporació) Maria Calvo Palomares, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira. En paraules textuals de la guardonada d’Alzira “Premis com aquests són un gran incentiu per a seguir creient de forma objectiva en la creació de poesia pròpia. I també són un possible distintiu de qualitat per a avalar futures publicacions, ja que en l’actualitat publicar sense el suport d’un premi o d’un gran nom és complicat”.

María Jesús Sánchez Ramón 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


._000697

.-000132
 
 
 
 

._000590VD

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal